Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

December 19, 2010

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel sau “produsul –vedeta” al companiei Forever Living Products, este primul si cel mai vandut produs, un produs de o calitate exceptionala. Aloe Vera Gel este una dintre bauturile nutritive cele mai naturale pe care le puteti consuma.
Frunzele de aloe vera contin peste  75 de factori nutritivi si  peste 200 de compusi active.Dintre acestia ,20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine. Gelul de aloe vera contribuie la functionarea optima a sistemului digestiv si la echilibrarea metabolismului.
Aloe vera gel este primul produs care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe. Prezenta pulpei si a sucului autentifica Gelul de aloe vera ca fiind identic cu sucul ce se obtine direct din frunza. Aloe Vera Gel poate fi consumat zilnic, fie simplu, fie in amestec cu suc de fructe natural.

Efecte consumului de gel aloe vera:
 1. imunostimulator: da un urias impuls sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului in cazul diferitelor alergii, astm bronsic, boli imunitare, boli tumorale
 2. detoxifiant: ajuta la detoxifierea organismului, aceasta purificare ajungand pana la nivel celular. Datorita acestui fapt a fost denumit “detergentul tubului digestiv”;
regleaza metabolismul curatand si in acelasi timp alimentand organismul cu substante esentiale. Este foarte util in cazurile de osteoporoza, in probleme articulare, reumatice
 3. stimuleaza regenerarea tesuturilor, fiind foarte eficient in caz de afectiuni ale pielii, varice, hemoroizi, ulcer gastro-duodenal; probleme acute si cronice ale intestinului subtire si gros;regleaza ficatul si celelalte organe.
 4. imbunatateste starea fizica si psihica cu efecte majore in: depresie, stres, tulburari de somn, dezobisnuire de alcool, tutun si drog, perioada de convalescenta dupa boli, operati, nastere.
 5. pentru omul sanatos asigura o conditie fizico-psihica generala excelenta si fortifica organismul;antiinflamator, antibacterian, antiviral;grabeste epitelizarea;astringent, analgezic, antitusiv;germicid, fungistat, antihelmetic

Utilizare:
  1. tonic general: contribuie la armonizarea starii psihice si fizice generale;
reechilibreaza depresiile nervoase, astenia fizica si psihica
   2. in starile de imunodependenţa: stimuleaza capacitatea de regenerare proprie;
profilaxia imbolnavirilor;stari alergice, bronsite, astm
   3. diabet zaharat: scade glicemia, are efecte bune si in afectiunile cu care se asociaza;
arteroscleroza: scade nivelul colesterolului
   4. previne angina pectorala;hepatite si pancreatite cronice;infectii urinare;
imbunatatirea digestiei;constipatie;colite acute si cronice, ulcer gastro-duodenal si arsuri gastrice;boli dermatologice: psoriazis, eczeme, ulcer cataral, herpes, seboree, prurit;
varice, hemoroizi;osteopozoza, osteopatii, fracturi necomplicate, artrite.

Profilactic
Doua - trei cure anual cu durata de o luna de zile.
Pentru favorizarea procesului de detoxifiere este important ca in timpul curei cu gel sa se consume un minim 1,5 - 2 litri lichide pe zi (ceai, apa, supa, sucuri naturale, etc.).

Curativ
Cure de maxim 3 luni, doza putand ajunge pana la 100-150 ml/zi, in doua sau trei reprize, de obicei asociat cu alte produse FLP.

No comments:

Post a Comment