Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

December 20, 2010

FOREVER ARGI +

Forever Argi+ este un Supliment alimentar COMPLET. Produsul contine L-arginina – un aminoacid foarte benefic pentru starea generala de sanatate a organismului, supranumit si  “ molecula –miracol”.
L-arginina este un aminoacid foarte important. Aminoacizii sunt “caramizile” proteinelor, iar proteinele sunt materia din care sunt construite toate celulele vii. Cea mai mare parte din masa unui organism uman, dupa apa, o constituie proteinele. Un ficat sanatos poate sa produca aproximativ  80% din aminoacizii necesari organismului. Arginina este convertita, in organism, in oxid nitric, substanta care sprijina o buna circulatie a sangelui. Fluxul sanguin imbunatatit contribuie la o tensiune arteriala normala  si, in general, la sanatatea sistemului cardiovascular.
L-Arginina sprijina organismul in sinteza creatinei, o proteina foarte importanta care contribuie la formarea masei musculare. S-a descoperit chiar ca L-Arginina creste rezistenta si sprijina functia imunitara a organismului. Este totodata o componenta a colagenului, contribuie la crearea de noi celule osoase si este benefica pentru intarirea articulatiilor si a tesutului conjunctiv.

Corpurile noastre convertesc L-Arginina în Oxidul Nitric, o molecula care ajuta la relaxarea vaselor de sange şi ajuta la cresterea  fluxului sanguin. Astfel, un flux de sange sporit stimuleaza functii importante în corpul nostru:
  • regleaza tensiunea arteriala
  • regleaza starea de sanatate a sistemului cardiovascular
  • stimuleaza imunitatea
  • sprijina o buna digestie
  • amelioreaza abilitatile cognitive
  • creste musculatura
  • creste tesutul osos
  • regleaza functia sexuala masculina
  • regleaza metabolismul glucozei
  • sporeste productia de hormoni Anti-îmbătrânire
  • asigura un nivel ridicat de energie
Cu atât de multe beneficii pentru  sănătate, nu e de mirare ca L-Arginina este cu adevarat UN PRODUS REVOLUTIONAR!
Noul ARGI + oferă toate puterea  L-argininei,  alaturi de:
  • Rodie – bine-cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante puternice
  • Extract de vin rosu – pentru a ajuta la menţinerea nivelului colesterolului
  • Extract de struguri si extract de afine – pentru sanatatea sistemului cardiovascular si imunitar
Împreună, toate aceste ingrediente au creat o noua generatie de supliment – care susţine o sănătate mai bună a organismului pe parcursul intregii zile.Doar o masura de ARGI + amestecata cu apă de izvor sau cu băutura preferata din  Aloe ajuta la sporirea performantelor zilnice.
Arginina este un aminoacid esenţial, ce are un rol deosebit de important in diviziunea celulară, in cicatrizarea ranilor, în eliminarea amoniacului si a altor substante din organism, în producerea unor hormoni.  De asemenea,  arginina stopeaza dezvoltarea tumorilor, ajuta la  procesul de  detoxifiere a ficatului şi stimuleaza eliberarea unui hormon de creştere la nivelul glandei hipofize.
Arginina contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar, la eliminarea toxinelorcreste  fertilitatea masculina şi are efecte benefice în afecţiunile aparatului renal.
ARGININA este necesara in sinteza proteinelor, a colagenului, în creşterea şi dezvoltarea  masei musculare şi reducerea ţesutului adipos şi de asemenea în procesul de cicatrizare. În ciroze aportul de arginină are rezultate foarte bune.
Folosind arginina, organismul uman produce oxid nitric ( o substanţă ce ajuta in dilatarea vaselor sangvine) şi creatinină ( un nutrient cu rol în dezvoltarea şi buna funcţionare a muşchilor).
Arginina ajuta la formarea muschilor şi de aceea este folosit de culturişti si alti sportivi care  au nevoie sa isi dezvolte musculatura.
Arginina ajuta si la eliminarea kilogramelor în plus, în timpul somnului.
Adauga o sănătate optimă pentru dieta familiei tale cu puterea  L-argininei!
SUGESTII DE UTILIZARE
O masura de ARGI + ™ se amestecă cu 240 ml apa sau alta bautura preferata (nonalcoolica) si se va consuma o singura dată pe zi.

In cazul sarcinii, alaptarii sau de cate ori exista probleme de ordin medical se va consulta medicul inainte de utilizare!

No comments:

Post a Comment