Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

December 24, 2010

Forever Cardiohealth

Aceia dintre noi care se bucura de o inima sanatoasa  nici nu isi dau seama cat sunt de norocosi. Insa noi incepem sa ii dam mai multa importanta numai atunci cand vreun apropiat de-al nostrum se confrunta cu o afectiune serioasa cardiovasculara. Atunci constientizam ca Inima este motorul vietii si trebuie tratata ca atare.
Forever Living Products iti pune la dispozitie unul dintre cele mai noi produse revolutionare conceput special pentru a asigura sanatate sistemului cardio vascular, care se poate folosi alaturi de Aloe vera gel. Acest revolutionary produs este cardiohealth!

Componentele produsul Cardiohealth sunt:
  1. Coenzima Q10 –acesta enzima este produsa de catre organism pentru desfasurarea normala a proceselor biochimice din cellule, chiar si cele cardiace si vasculare. Nivelul acestei enzime scade insa  pe parcursul inaintarii in varsta, iar aceasta lipsa o putem procura din suplimentul  Forever Cardiohealth.
  2. Extrase vegetale ( de sofran, de struguri, de boswellia serrata, de frunze de maslin) – sunt benefice pentru sanatatea aparatului cardiovascular
  3. Magneziu si crom – pentru sanatatea inimii
  4. Lecitina – recunoscuta pentru efectul de lubrifiere a vaselor si de mobilizare a lipidelor cu rol de prevenire a depunerii lor pe peretii vaselor
  5. Vitaminele C si E – cu effect puternic antioxidare

Acest supliment se poate consuma  alaturi de primul dvs pahar de aloe vera gel, pentru a spori beneficiile oferite de miraculoasele frunze de aloe.
Turnati continutul plicului in paharul cu aloe, amestecati usor si savurati!

Macar atat putem face pentru un muschi care bate de aproape  o suta de mii de ori pe zi!

No comments:

Post a Comment