Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

December 26, 2010

Pentru un ten frumos si o piele hidratata...1

Anul 1935 a reprezentat inceputul utilizarii aloei vera in tratamente medicale si avizul medicinii asupra acestei plante. Astfel, intr-un articol din SUA se prezenta in acel an succesul obtinut in tratarea cu aloe vera a leziunilor pielii provocate de razele X. Din acel moment utilizarea plantei aloe vera in tratamentele pentru orice problema de la nivelul pielii (arsuri, dermatite, leziuni etc.) a prins un elan extraordinar.
Planta Aloe Vera apartine familiei din care face parte si ceapa/usturoiul; exista aproximativ 300 de specii, cea mai importanta si cu beneficii extraordinare pentru noi fiind ALoe Barbandensis Miller. Aloe vera contine aproape 20 de aminoacizi, minerale esentiale precum calciul, magneziul si sodiu in cantitati suficiente, enzime, vitamine si alte componente, astfel avand proprietati medicinale si cosmetice. Aloe vera se regaseste intr-o serie de produse, de la creme pentru tratarea leziunilor, hidratante, geluri de curatat tenul,bauturi nutritive si multe altele. Astfel se poate utiliza atat intern, cat si extern, aducand beneficii in ambele cazuri.
Se mai utilizeaza si in cazul implanturilor dentare pentru a preveni aparitia vreunei infectii. Raspund foarte bine la tratamentul cu aloe vera si alte probleme de la nivelul gurii, cum sunt gingivitele, paradontozele, candidoza, stomatita etc. Aloe vera este planta care se va utiliza din ce in ce mai mult in procedurile noi antiinflamatorii, antivirale, precum si beneficii imunologice.
Aloe Vera se poate gasi sub forma de gel, spray, lotiuni, lichida, crema si capsule. In India, medicii recomanda cremele cu aloe in special pentru eruptiile de la nivelul tenului si alergiilor. Hidrateaza si hraneste foarte bine pielea, avand chiar efecte miraculoase in anumite cazuri.
Pe langa beneficiile externe clare, aloe vera ajuta foarte mult atunci cand este utilizata intern; astfel, echilibreaza aparatul digestiv, regenereaza la nivel celular, are efect antibacterian si antifungic. Aceste proprietati fac din aloe vera una dintre cele mai sanatoase plante pentru organism.

De multe ori problemele de la nivelul pielii sunt cauzate de o problema interna de fapt. De aceea, pentru un ten frumos si o piele hidratata, pe langa aplicarea externa de creme sau lotiuni cu aloe vera, este recomandat si consumul intern de Aloe vera Gel impreuna cu pastilele gelatinoase Forever Active Probiotic  pentru detoxifierea si improspatarea organismului.

Iata cateva dintre cremele care ne ajuta sa avem o piele catifelata si hidratata……

1. Aloe Propolis Creme
Reprezinta mult mai mult decat o simpla crema hidratanta! De fapt, textura ei onctuoasa, densa, realizata din gel stabilizat de aloe, propolis, extracte de musetel, de tataneasa (doua plante medicinale utilizate constant pentru ingrijirea pielii), vitamina A si E, ajuta la mentinerea sanatatii si tonicitatii tenului.
Utilizari:
Crema a dat rezultate foarte bune in:
acnee juvenila;alergii cutanate;abcese;arsuri (termice, chimice si de iradiere);furuncule, foliculita (necesita schimbarea foarte frecventa a pansamentelor);negi;eczeme;muscaturi, intepaturi de insecte;micoze;tumefieri dureroase;cheratoza;psoriazis (impreuna cu cura interna si Aloe First);ulcer varicos (impreuna cu Aloe First).
Rezultate cu totul deosebite s-au obtinut si in tratamentul tenului, impreuna cu Aloe Liquid Soap si  detoxifiere interna cu Aloe Vera Gel si  Forever Active Probiotic.


2. Aloe Vera Gelly
Un produs ce reflecta identitatea sucului obtinut direct din frunza de aloe, din interiorul careia izvorasc calitatile minunatei plante! Gelul translucid se absoarbe rapid, este un emolient al epidermelor sensibile, contine agenti de hidratare, umectanti si are un minunat efect calmant.

Utilizari
regenerare tisulara dupa operatii chirurgicale;traumatisme acute ale pielii, muschilor si articulatiilor; rani, contuzii, arsuri, degeraturi,furuncule, abcese, inflamatii,ulcere, intepaturi de insecte,hemoroizi, dermatite de orice tip,psoriazis,sclerodermie,seboree,escare,favorizeaza vindecarea ranilor fara cicatrici inestetice.

Administrare
Sfera de actiune a cremei Aloe Vera Gelly se suprapune peste cea a produsului Aloe First. Se recomanda mai intai toaleta foarte buna a suprafetei in cauza, apoi aplicare de Aloe First si dupa aceea ungerea din abundenta cu Aloe Vera Gelly.

Atentie: nu se va aplica pe suprafete murdare! Se aplica pe/in rana, se poate aplica sub pansamente (produsul asigura o foarte buna oxigenare a ranii sau arsurii si totodata protectie impotriva germenilor patogeni); se repeta aplicarea de 3-4 ori pe zi. in cazul plagilor, profilaxia antitetanica este obligatorie.

3. Aloe Lotion
Un produs hidratant de exceptie, util in orice situatie! Aloe Lotion pentru fata si corp asociaza cele mai ridicate concentratii de gel stabilizat de aloe, ulei de jojoba, colagen, elastina si vitamina E, pentru realizarea unei emulsii fine, discret parfumate, calmante, destinate epidermelor uscate sau iritate. Restabileste rapid valorile pH-ului, reda suplete si catifelare pielii.

Utilizari
intreþinerea pielii,tromboflebite,varice, hemoroizi,zona Zoster,cicatrizarea rãnilor,acnee,
masaj regenerator,tratamente cu ultrasunete.
Atenþie: in caz de flebite, tromboflebite, varice crema se aplicã local dar nu se face masaj!

Administrare
pentru rezultate optime se recomanda folosirea cremei R3 Factor de doua ori pe zi, dupa curatarea in prealabil a tenului, a gatului si a mainilor cu Aloe Liquid Soap.

4. Aloe Moisturising Lotion

Aloe Moisturizing Lotion poate fi folosita pentru ingrijirea fetei sau a corpului. Aceasta emulsie densa combina calitatile gelului de aloe stabilizat, alantoinei, uleiului din miez de sambure de caise, uleiului de jojoba, elastinei si colagenului solubil pentru calmare si inmuiere.

Utilizari
Crema se dovedeste foarte utila in: leziuni superficiale ale pielii, zgarieturi, plagi minore, cuperoza,edeme, varice de suprafata, hidratarea tenului, baza de machiaj hranitoare si emolienta.







Acestea sunt doar cateva dintre cremele de la Forever living Products. In zilele care vor urma am sa va spun si despre alte creme care va ajuta sa va mentineti pielea sanatoasa, catifelata si hidratata.

No comments:

Post a Comment