Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

December 30, 2010

Pentru un ten frumos si o piele hidratata…2

Asa cum v-am promis azi va voi da amanunte despre alte produse de la Forever care va confera pielii hidratarea dorita si au grija de sanatatea ei….

Sonya Skin Care Kit - singura colectie de machiaj din lume pe baza Aloe vera – care “face pielea sa se simta tot atât de bine precum o face sa arate”, asigura concomitent efect de îngrijire si de make-up. Combinatia sa unica de ingrediente naturale cuprinde gel stabilizat de Aloe vera, vitamine antioxidante, extracte marine si vegetale cu actiune cutanata protectoare, calmanta si nutritiva. Aceasta colectie minunata contine o bogatie de culori si nuante, în raport cu fiecare coloratie cutanata. Cu Sonya orice capriciu poate fi îndeplinit, deoarece versatilitatea ei permite cu usurinta schimbarea look-ului de zi cu cel de seara! Asadar, nu mai cauta alte solutii! Las-o pe Sonya sa te învete cum sa arati minunat!

O trusa care contine urmatoarele produse:









1. Balancing Cream (crema hidratanta pentru ten);  
 Bogata in Aloe Vera, extracte revitalizante si agenti hidratanti de exceptie, Sonya Aloe Balancing Cream mentine nivelul optim de hidratare a pielii, precum si frumusetea tenului. Utilizeaz-o impreuna cu Aloe Nourishing Serum si pielea ta va fi moale, catifelata si hidratata, ca niciodata!

         Mod de utilizare:  Se aplica dimineata si seara, dupa Sonya Aloe Nourishing Serum. Indeparteaza discul de plastic si lingurita-masura de sub capacul recipientului. Ia cateva lingurite din continut si pune-le pe discul de plastic. Aplica crema cu varfurile degetelor pe fatã si decolteu, apoi maseaza pana la absorbtia completa. Clateste lingurita si discul de plastic cu apa calda dupa fiecare folosire, apoi sterge-le cu un prosop curat inainte de a le pune la loc, sub capacul recipientului.
2. Deep Cleansing Exfoliator (exfoliant natural pentru ten);
Expunerea zilnica la factorii de mediu se reflecta asupra tenului tau. Pentru acele momente in care pielea ta are nevoie de o exfoliere intensa, dar fara iritatia asociata cu exfoliantele dure, Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator este alegerea perfecta. Datorita continutului bogat in aloe si particulelor naturale de jojoba, acest exfoliant bland curata in profunzime, reprezentand combinatia ideala care iti va lasa pielea moale si catifelata. Aloe este factorul de hidratare perfect, iar particulele de jojoba sunt responsabile pentru curatarea in profunzime a pielii tale.
Mod De Utilizare Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator:  Se foloseste de doua ori pe saptamana, dupa curatarea prealabila a tenului cu Sonya Aloe Purifyng Cleanser. Umezeste fata cu apa, apoi aplica exfoliantul si maseazã usor cu varfurile degetelor (evitand cu grija zona ochilor) timp de doua-trei minute. Clãteste cu apa calduta, apoi usuca tenul prin tamponare cu un prosop.
3. Nourishing Serum (agent de refacere al nivelului optim de hidratare al tenului);
Sonya® Aloe Nourishing Serum cu extract de ceai alb pãstreazã si împrospãteazã nivelul de hidratare a pielii tale, mentinându-i aspectul tânãr cât mai mult timp. Formula sa usoarã este atât de finã, încât aplicarea devine o joacã de copii. Reprezintã o bazã perfectã pentru Sonya Aloe Balancing Cream.
INGREDIENTE :Aloe barbadensis gel (gel stabilizat de Aloe vera), ciclometiconã, apã, dimeticon crospolimer, dimeticon, glicerinã, butilenglicol, poliacrilamidã, izoparafinã C13-14, lauret-7, poliyobutenã hidrogenatã, extract de Camellia Sinesis (ceai alb), extract de Mimosa Tenuiflora Bark, acetat de tocoferil, fosfat ascorbil de sodiu, 1,2-hexandediol, caprilil glicol, tropolon, parfum.
MOD DE FOLOSIRE: Se foloseste dimineata si seara, dupã Sonya Aloe Refreshing Toner. Aplicati trei picãturi pe vârfurile degetelor cu ajutorul pompei si apoi masati-l pe fatã, gât si decolteu.
- Contine extract de ceai alb.
- Formulã usoarã, finã.
- Reface nivelul optim de hidratare a pielii.
4. Purifying Cleanser (demachiant natural);   
Primul pas al programului de îngrijire Sonya Skin Care, acest produs remarcabil de curatare a tenului, cu aloe si extracte din fructe, este special creat pentru a îndeparta cu blândete urmele de machiaj si impuritatile, fara sa usuce pielea. Sonya Aloe Purifying Cleanser îti va lasa fata catifelata, proaspata si curata. Pentru cele mai bune rezultate, foloseste, dupa curatare, Sonya Aloe Refreshing Toner, împreuna cu celelalte produse din gama Sonya Skin Care.

INGREDIENTE: Aloe barbadensis gel (gel stabilizat* de Aloe vera), apa, etilhexil hidroxistearat, gliceril stearat, metil glucet-20, sorbitol, dimeticona, etilhexil palmitat, arginina, cetil-alcool, stearat PEG-75, cetet-20, stearet-20, glicerina, extract de fruct de Cucumis Stativus (castravete), extract din fruct de Citrus Medica Limonum (lamâie), sorbitan lauret, polisorbat-20, carbomer, 1,2-hexanediol, caprilil glicol, tropolon, EDTA disodic, parfum.

MOD DE UTILIZARE: Începe fiecare dimineata si seara cu Sonya Aloe Purifying Cleanser. Aplica-l pe vârfurile degetelor ti distribuie-l egal pe degete printr-o mitcare de frictionare. Maseaza demachiantul pe întreaga suprafata a fetei ti a gâtului. Sterge excesul cu o discheta demachianta si apoi clateste fata si gâtul cu apa calduta. Contine aloe si extracte din fructe. Îndeparteaza delicat machiajul si impuritatile. Nu usuca pielea.
5. Refresing Toner (lotiune tonica fara alcool)   
Sonya Aloe Refreshing Toner contine extract de ceai alb si agenti de hidratare vitali pentru mentinerea sanatatii pielii tale.
        Ingrediente:
        Aloe barbadensis gel (gel stabilizat* de Aloe vera), apa, glicerina, metil glucet-20, sorbitol, hialuronat de sodiu, ceara de jojoba, esteri PEG-120, sodiu lactat, beta-glucan, extract din frunza de Camellia Sinesis (ceai alb), extract din fruct de Cucumis Sativus (castravete), alantoina, 1,2-hexanediol, caprilil glicol, tropolon, PEG-40 ulei de castor hidrogenat, tridecet-9, acid citric, EDTA disodic, parfum.
        Mod de utilizare:
        Se foloseste dimineata si seara dupa curatarea tenului cu Aloe Purifying Cleanser. Se aplica pe o discheta demachianta, pe complexul fata – gat – decolteu.

O alta crema care are grija de tenul nostru este Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream care nu este inclusa in setul prezentat mai sus

Contine  extract din scoarta de pin. Un nou produs al liniei Sonya Skin Care.
Extractul din scoarta de pin combate radicalii liberi pentru a ajuta la pastrarea si imbunatatirea continutului de colagen al pielii - una dintre cele mai bune metode pentru a contracara semnele de imbatranire.
Permite-i cremei Sonya Aloe Deep Moisturizing Creme sa ajute la hidratarea profunda a straturilor exterioare ale pielii, pentru a le restabili si mentine stralucirea tinereasca, si a potoli, ca niciodata pana acum, setea pielii tale pentru hidratare!
Cu Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream, pielea isi recapata si isi menţine aspectul tineresc!

No comments:

Post a Comment