Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

March 27, 2011

Forever Multi-Maca...de mare ajutor in problemele de fertilitate

Produsul Forever Multi-Maca contine extracte naturale recomandate pentru sanatatea dumneavoastra.
Maca (Lepidium meyenii) este o plantã anualã ce se cultivã în tinutul muntos din centrul statului Peru. Rãdãcina comestibilã, asemãnãtoare cu ridichea, reprezintã pentru localnici un nutritiv important.

În Peru, Maca a fost veneratã de peste 2000 de ani. Legenda spune cã rãzboinicii consumau Maca înainte de a merge la luptã pentru a cãpãta fortã si rezistentã. Conchistadorii spanioli au numit-o "stimulentul sexual al incasilor". Astãzi, Maca este cunoscutã ca "ginseng peruvian". Studii recente aratã cã ar favoriza libidoul, potenta sexualã s energia. 

Femeile din America de Sud folosesc Maca de mii de ani pentru a-si mentine vitalitatea, a preveni oboseala si a atenua efectul stresului. Femeile din Peru consumã Maca de la vârsta de trei ani si rãmân puternice, fertile, productive si au o vitalitate imensã pânã la vârste înaintate. Maca poate favoriza libidoul femeilor, dar, pentru un rezultat maxim, trebuie consumatã zilnic. Valoarea nutritivã a rãdãcinii uscate este mare, similarã cu cea a cerealelor (orez, grâu). Contine 60% hidraþi de carbon, 10% proteine, 8,5% fibre vegetale si 2,2% lipide.

Efectul benefic al rãdãcinii asupra functiei sexuale se pare cã se datoreazã continutului mare de proteine si substanþe nutritive vitale. O mare parte din proteine se gãseste sub formã de aminoacizi necesari multor functii, inclusiv functiei sexuale si de reproducere. De asemenea, sunt necesari în sinteza substantelor care transmit semnale sistemului nervos s joacã un rol major în procesul de stimulare sexualã si performantã fizicã în timpul actului sexual. Principalii aminoacizi de care au nevoie aceste substanþe sunt fenilalanina, tirozina si histidina - toate trei fiind prezente în Maca în cantitãti semnificative. Maca contine, de asemenea, argininã, un alt aminoacid cu rol major în susþinerea fertilitãtii bãrbatilor. Forever Multi- Maca combinã legendara Maca peruvianã cu alte produse vegetale puternice si o serie de compusi selectati cu atentie, rezultând unul din cele mai reusite suplimente de acest gen.

ALTE INGREDIENTE: Celulozã microcristalinã, citrat de calciu, acid stearic, croscarmeloz' sodicã, guaran, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, dextrinã, dextrozã, lecitinã, carboximetilcelulozã sodic' si citrat de sodiu.

CONTINUT: 60 tablete

MOD DE FOLOSIRE: A se consuma zilnic douã tablete cu apã.

No comments:

Post a Comment