Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

March 01, 2011

Ce face fiecare vitamina si minerala in organismul nostru.....


Vitamina A
Previne probleme ale pielii cum ar fi acneea, ridurile si petele de imbatranire. Stimuleaza sistemul imunitar, protejeaza organismul impotriva racelii, gripei si infectiilor la nivelul rinichilor, vezicii biliare si plamanilor.

Complexul de vitamine B
Stimuleaza memoria, puterea de concentrare, de judecata, capacitatea de invatare si previne deteriorareamentala. Ajuta la mentinerea sanatatii nervilor – antistres.
Joaca un rol important in sanatatea sistemului hormonal de reproducere. Necesar pentru a asigura un somn odihnitor. Produce conversia carbohidratilor, grasimilor si proteinelor in energie. Creste rezistenta organismului, ajuta in lupta cu infectiile. Atenuiaza oboseala ochilor, ajuta in prevenirea cataractei. Reduce nuvelul colesterolului si inbunatateste circulatia.

Vitamina C
Acest antioxidant protejeaza organismul impotriva efectelor daunatoare ale poluarii, a infectiilor, ajuta in prevenirea cancerului si creste imunitatea. Poate sa reduca nivelul colesterolului “rau” sis a il creasca pe cel al colesterolului “bun”. Este utila in cazul contuziilor si vanatailor.Stimuleaza vindecarea ranilor si  arsurilor. Ajuta la cresterea si menitinerea  dintilor, oaselor, gingiilor, ligamentelor si a vaselor de sange. Sprijina producerea  de hormone antistres. Este necesara pentru cel putin 300 de functii metabolice in organism. Actioneaza impreuna cu vitamina E si betacarotenul pentru un efect antioxidant combinat si mai puternic. Trebuie sa fie luata cel putin de doua ori pe zi.

Vitamina D
 Sustine formarea oaselor si a dintilor, functionarea muschilor si a glandei tiroide. Necesara pentru absorbtia si utilizarea calciului si a fosforului. In special este importanta pentru cresterea si dezvoltarea oaselor si dintilor la copii. Este implicate in reglarea batailor inimii. Importanta in prevenirea cancerului de san si de colon, in prevenirea si tratamentul osteoartritei, osteoporozei si hipocalcemiei. Sporeste capacitatea imunitara.

Vitamina E
Un antioxidant important in prevenirea cancerului si a bolilor cardiovasculare. Intarzie imbatranirea. Imbunatateste circulatia. Necesara pentru refacerea tesuturilor. Utila in preventia sindromului premenstrual. Diminueaza cicatricele in urma ranilor. Reduce presiunea arteriala. Utila in prevenirea cataractei. Sustine sanatatea pielii si a parului. Confera protectie impotriva a aproximativ 80 de afectiuni si boli. Utilizarea ei pe termen lung s-a dovedit ca reduce riscul cancerului de prostate la fumatori. Utila in vindecarea tesuturilor. Esentiala pentru structura normala a celulei. Implicata in formarea globulelor rosii sanguine. Protejeaza plamanii impotriva afectiunilor produse de aerul poluat si ajuta la protejarea tesuturilor.

Molibden
Converteste aerul pe care il respiram in ceva folositor pentru organism.Sustine dezvoltarea osoasa si intareste dintii.

Fosfor
Necesar pentru coagularea sangelui, pentru formarea dintilor, cresterea si refacerea celulara, contractia muschiului inimii, normalizarea ritmului cardiac si functionarea rinichilor. Sprijina organismul in utilizarea vitaminelor si in transformarea hranei in energie.

Siliciu
Utilizat pentru formarea oaselor. Sustine pielea, parul, unghiile, vasele sanguine si tesuturile conjunctive. Necesar pentru mentinerea elasticitatii arterelor. Joaca un rol important in prevenirea bolilor cardiovasculare. Important penmtru prevenirea bolii Alzheimer si a osteoporozei. Stimuleaza sistemul imun si inhiba procesul de imbatranire al tesuturilor.

Calciu
Necesar pentru formarea oaselor si a dintilor, pentru coagularea sangelui, ritmul cardiac, transmisia impulsurilor nervoase, dezvoltarea si contractia muschilor. Deficitul de calciu duce la crampe musculare , iritabilitate, insomnie si osteoporoza – oasele isi pierd densitatea normala sit aria.

Crom
Ajuta la mentinerea nivelului adecvat de glucoza in sange si la functionarea corecta a sistemului circulator.

Cupru
Necesar pentru formarea oaselor, pentru pigmentarea parului si a pielii, in procesele de vindecare, in producerea de globule rosii sanguine, in procesele mentale si emotionale. Deficitul sau duce la anemie, inflamatii si artrita.

Fier
Sustine cresterea si dezvoltarea in tinerete. Este necesar pentru producerea de hemoglobina. Sustine sanatatea sistemului imun. Deficitul sau conduce la anemie feripriva, oboseala, iritabilitate, migrene, respiratie sacadata, lipsa rezistentei la frig, vulnerabilitate crescuta la infectii.

Magneziu
Extrem de important in producerea de energie. Ajuta le prevenirea depresiei, a ametelilor, a slabiciunii musculare si a convulsiilor, a sindromului premenstrual. Intervine in mentinerea unui ph echilibrat al organismului si a tempereturii normale a corpului. Protejeaza peretii interiori ai arterelor de stresul provocat de modificari bruste ale presiunii arteriale. Ajuta la diminuarea si dezvoltarea calculilor renali. Are un efect decisive in reducerea defectelor la nastere. Este implicat in metabolismul glucozei din sange si in sustinerea energetica ,in metabolismul calciului, al potasiului si al vitaminei C.

Mangan
Necesar in metabolismul proteinelor si grasimilor, pentru sanatatea nervilor, a sistemului imun si nivelul glucozei din sange. Este implicat in productia de energie. Necesar pentru cresterea normala a oaselor si in reproducere. Utilizat in formarea cartilajelor si a fluidului lubrifiant din articulatii. Este efficient in combinatie cu vitaminele din grupul B in a conferi o stare generala de bine. Intervine in formarea laptelui matern.

Potasiu
Necesar pentru functionarea sanatoasa a sistemului nervos (comunicarea dintre creier, maduva spinarii si nervi cu restul corpului). Sustine functionarea normala a inimii, a muschilor, a rinichilor si a sangelui. Important pentru regularizarea ritmului cardiac. Ajuta la prevenirea atacurilor cerebrale, util in contractia musculara corecta. Alaturi de sodium controleaza echilibrul hidric al corpului. Important pentru o presiune arteriala stabile.

Seleniu
Antioxidant vital, in special in combinatie cu vitamina E. Protejeaza sistemul imun prevenind formarea de radicali liberi care pot vatama organismul. Rol vital in reglarea efectului hormonilor tiroidieni asupra metabolismului grasimilor. Principala sa functie este sa inhibe oxidarea grasimilor. Sustine functionarea sanatoasa a membranelor celulare si functia pancreatica. S-a dovedit promitator in tratamentul artritei, in bolile cardiovasculare, in infertilitatea masculina, cataracta, SIDA si hipertensiune arteriala.

Vadium
Necesar in metabolismul celular si in formarea oaselor si a dintilor. Joaca un rol util in crestere si reproducere si inhiba sinteza de colesterol. Imbunatateste utilizarea insulinei ducand la o toleranta la glucoza imbunatatita.

Zinc
Important in functionarea prostatei si in dezvoltarea organelor de reproducere. Ajuta la prevenirea acneei si regleaza activitatea glandelor sebacee. Necesar  in sinteza proteinelor si formarea de collagen. Promoveaza un sistem imun sanatos si vindecarea ranilor. Ajuta simtul gustului si al mirosului, protejeaza ficatul de agresiuni chimice. Vitamina E necesita nivele adecvate de zinc in sange. Promoveaza vindecarea arsurilor si a ranilor. Sustine sistemul imun, este implicat in digestia carbohidratilor si proteinelor.

1 comment:

  1. Salutare,foarte interesant articolul,imi recomanzi si mie un supliment cu toate mineralele si vitaminele,nu reusesc sa gasesc nimic pe internetul acesta,am avut eu o data o cutie uriasa cu toate mineralele in forma de praf.ti-as ramane indatorat.

    ReplyDelete