Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

February 24, 2011

Ce fac pentru mine Vitaminele si Mineralele?

De unde provin vitaminele si mineralele?

Vitaminele sunt substante naturale care se gasesc in surse vii precum plantele.Acestea trebuie sa fie asugurate din hrana sau suplimente naturale, deoarece, in mod obisnuit , organismul uman nu le poate produce.
Mineralele se gasesc in plante. Plantele isi extrag mineralele din sol. Pentru ca vitaminele sa-si poata face "treaba" ele au nevoie de minerale. Mineralele trebuie de asemenea asigurate din hrana sau suplimente.
Antioxidantii sunt vitamine si minerale specifice care protejeaza celulele organismului de efectele distrugatoare ale radicalilor liberi. Radicalii liberi provin din fumat, radiatii, stres, efort fizic excesiv, etc. si sunt una din cauzele principale ale imbatranirii premature si a imbolnavirilor.

Cum ajung mineralele si vitaminele in organism?

 Vitaminele si mineralele ajung in organism atunci cand mancam hrana vegetala precum fructe, vegetale, seminte, nuci si condimente, sau atunci cand luam suplimente de vitamine si minerale. Mai putem obtine unele vitamine si minerale mancand carne deoarece majoritatea animalelor se hranesc cu plante.
Suplimentele sunt vitamine si minerale extrase din plante sau preparate in laborator si pregatite intr-o forma ingerabila si care poate fi utilizata de organism.
Exista suplimente eficiente, ineficiente si periculoase.
Consumatorii neinformati sunt expusi unui risc din doua:
       1. Consumatorul stie ca trebuie sa ia suplimente dar nu stie cum sa aleaga un supliment eficient si   isi    iroseste banii, timpul si sanatatea.
       2. Consumatorul nu este informat(sau este sfatuit gresit) despre necesitatea utilizarii suplimentelor si isi sacrifica sanatatea.

Unde merg vitaminele si mineralele in organism?

Vitaminele si mineralele trec din stomac in intestin si apoi , printr-un sistem de distribuire foarte complex, in care organismul repartizeaza anumite vitamine si minerale in diverse parti ale organismului pe baza propriului sistem de prioritati.
Daca un nutrient este necesar intr-un anumit organ pe care organismul il considera mai important, acesta va lua nutrientul respectiv dintr-un loc mai putin important si il va aloca acolo unde este mai necesar. De aceea este esential sa mentinem un nivel adecvat de vitamine si minerale.
Vitaminele si mineralele din corpul nostru nu trebuie vazute ca substante independente ci mai degraba ca o structura cooperanta de nutrienti care lucreaza impreuna.

"Lipsa unei vitamine sau a unui mineral va determina disfunctia unei anumite parti a organismului si, in cele din urma, afectarea ei. Si la fel ca pietrele de domino, vor urma celelalte parti ale organismului."
                                                                James F.Balch, Dr in Medicina
                                                                Reteta pentru vindecarea prin nutritie 

Cum parasesc vitaminele si mineralele organismul?

Vitaminele si mineralele sunt "folosite" de catre organism. In cele mai multe cazuri ele se consuma in timp ce-si exercita rolul asa cum se intampla cu majoritatea antioxidantilor aflati in lupta cu o afectiune severa. Chiar si actiunea de a gandi consuma vitamine si minerale. Efortul fizic si stresul consuma o multime de vitamine si minerale; utilizarea diureticelor (substante care cresc eliminarea pe cale urinara) cum ar fi o serie de medicamente, alcoolul, cafeaua, ceaiul si bauturile carbogazoase "spala" vitaminele si mineralele din organism provocand deficite care, mai departe, pot sa genereze mari probleme de sanatate!

Tutunul si alcoolul pot de asemenea sa inhibe absorbtia de vitamine si minerale sau sa accelereze pierderea lor.

Sanatatea, inteligenta, energia si aspectul dumneavoastra depinde de asigurarea zilnica a vitaminelor si minera;lelor necesare organismului.

Ce pot face vitaminele si mineralele pentru noi?
1. Ne consolideaza sistemul imun - bolile si afectiunile nu se pot "lipi" atat de usor. Cancerul, bolile cardiovasculare sau o raceala banala isi va face mai greu loc intr-un organism cu un sistem dea
parare puternic. Ne creem aceste probleme datorita lipsurilor din hrana noastra, neacoperite in nici un fel.
2. Ne sporeste nivelul de energie- vitaminele si mineralele sunt implicate in procesul de eliberare a energiei din alimentele consumate. Un nivel ridicat si durabil de energie indica un consum adecvat de vitamine si minerale de calitate.
3. Ne inbunatateste aspectul -aspectul, culoarea si elasticitatea pielii; taria, grosimea si culoarea firelor de par; taria, culoarea si textura unghiilor - toate depind de vitamine si minerale. Unii oameni arata de 50 de ani si au doar 30, iar altii au 30 ani si arata de 50.
4. Cresc functiile cerebrale- functiile creierului, capacitatea de concentrare si memorare necesita nivele corespunzatoare de vitamine si minerale

Fiecare dintre noi va muri, dar felul cum vei arata si te vei simti in ultimii 25-30 de ani de viata va depinde de stilul de viata si de aportul de vitamine si minerale pe care il vei oferi corpului tau  de-a lungul intregii vieti.

No comments:

Post a Comment