Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

February 11, 2011

Sa cunoastem mai bine suplimentele alimentare....4

Forever Absorbent-C.
Aportul zilnic de vitamina C a fost mereu asociat cu sanatatea. Stiinta ne ofera azi o lista intreaga cu binefacerile pe care le ofera cea mai faimoasa vitamina.
- Este un antioxidant puternic, facand parte din sistemul de aparare al organismului fata de efectele nocive ale radicalilor liberi.
- Este un supliment benefic pielii, deoarece contribuie la formarea de colagen intercelular.
- Este necesar pentru mentinerea integritatii tesutului conjunctiv.
Vitamina C este hidrosolubila. Intrucat oamenii, ca si unele animale, nu au capacitatea de a produce propria vitamina C, ea trebuie luata din hrana, bauturi si suplimente, cum ar fi Forever Absorbent-C.
Necesarul unui anumit nivel de vitamina C este foarte evident. Cercetarile arata ca o tigara distruge 25 mg vitamina C. Stresul, medicamentele si factorii poluanti din mediul inconjurator saracesc organismul de aceasta vitamina. Urmarile deficientei sunt capilare fragile, sparte si sangerarea gingiilor. Pentru a fi siguri ca cele 60 mg vitamina C dintr-o tableta sunt absorbite complet, am combinat vitamina C cu 500 mg tarate de ovaz, ce contin fibre vegetale cu solubilitate crescuta.
Cercetarile arata, de asemenea, ca fibrele solubile mentin nivelul colesterolului in sange la valori normale. Absorbent-C cu tarate de ovaz este un supliment nutritiv extraordinar. Produsul combina doua substante nutritive vitale. Compozitia matricei, elaborata printr-un procedeu unic, reprezinta, de fapt, un sistem de eliberare eficienta a vitaminei, prin care organismul poate sa dispuna de intreaga cantitate de vitamina C din tableta. Aportul zilnic de Absorbent-C este foarte important pentru mentinerea sanatatii.
 - taratele de ovaz favorizeaza absorbtia vitaminei C;
- este un antioxidant puternic;
- contribuie la sanatatea pielii;
- nu contine zahar, conservanti, amidon sau coloranti artificiali.
- A se consuma dupa necesitati (1-3 tablete zilnic).

Forever Pomesteen Power
Forever Pomesteen Power reuneste, intr-un amestec brevetat cu gust delicios, sucuri de fructe precum rodia, perele, mangostanul, zmeura, murele, afinele si extractul din seminte de struguri. Toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se afla in topul listei valorilor CARO (capacitatea de absorbtie a radicalilor de oxigen), in special rodia si mangostanul. Valoarea CARO este un indicator care arata capacitatea unui antioxidant de a inlatura efectele negative ale radicalilor liberi. Bucurati-va de proprietatile antioxidante ale rodiilor, mangostanului si ale altor fructe exotice consumand Forever Pomesteen Power!
Fara indoiala antioxidantii prezinta importanta vitala pentru sanatatea si bunastarea noastra. In prezent specialistii din domeniul nutritiei poarta discutii pentru precizarea fructului care poseda cele mai puternice proprietati antioxidante, cel mai ridicat continut de xantone, si cea mai ridicata valoare  a ratei CARO(capacitatea de absorbtie a radicalilor de oxigen). Forever Pomesteen Power corespunde intru-totul acestor cerinte, deoarece este o bautura din sucuri si extracte de fructe: rodii. pere, mangostan, zmeura, mure, afine si seminte de struguri.
CARO (capacitatea de absorbtie a radicalilor de oxigen) este indicatorul care arata capacitatea unui antioxidant  de a inlatura efctele negative a radicalilor liberi. Valoarea CARO a diferitelor fructe prezinta o marja larga a fructelor chiar la  testarea aceluiasi fruct, efectuata la momente diferite dupa recoltare. Este foarte important de stiut ca toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se afla in topul listei valorilor CARO, pe primele locuri plasandu-se rodia si mangostanul.

Sucul de rodie contine mai multi polifenoli antioxidanti decat vinul rosu, ceaiul verde, sucul de merisor si de portocale. In plus constituie o sursa importanta de vitamine A, C, E si fier.
Mangostanul este un fruct cunoscut in Asia. Gustul sau deosebit a determinat-o pe regina Victoria sa il declare fructul ei preferat, de atunci inainte fiind denumit "Regina fructelor!" Valoarea CARO este foarte ridicata, fiind foarte bogat in xantone.
Xantonele reprezinta o familie de compusi naturali cu proprietati antioxidante deosebite prezenti in fructe.
Bucurati-va de incredibila putere a antioxidantilor de rodie, mangostan si alte fructe exotice cu Forever Pomesteen Power!
-         A se agita inainte de folosire. A se consuma 30 ml/zi sau dupa dorinta, preferabil ininte de mese. Pentru rezultate optime a se pastra in frigider si a se consuma in termen de 30 de zile de la desigilare.

Forever Nature's 18
Doza zilnica de Forever Nature's 18 este modalitatea de a asigura organismului fructele si legumele indispensabile pentru mentinerea sanatatii.

Fructele si legumele contin antioxidanti ce contribuie la mentinerea sanatatii si la sustinerea functiei imunitare, precum si alte substante fitochimice, si sunt o sursa importanta de substante nutritive de care organismul are nevoie zi de zi.
4 tablete masticabile de Forever Nature's 18 pe zi va ofera o cantitate de antioxidanti echivalenta cu 5 portii de fructe si legume.
- A se mesteca doua tablete de doua ori pe zi.

No comments:

Post a Comment