Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

February 09, 2011

Sa cunoastem mai bine suplimentele alimentare....3

Forever Lycium Plus
Ultimele cercetari (1999-2000) legate de proprietatile miraculoase ale extractului de Lycium dovedesc efectul puternic antioxidant al acestuia, si, de asemenea, demonstreaza eficienta lui in combaterea efectelor secundare ale chimioterapiei si radioterapiei. Extractul de Lycium are proprietatea de a reduce considerabil semnele senilitatii, impiedica procesul de imbatranire si degenerare, creste acuitatea vizuala si imbunatateste functiile sexuale.

Fruct chinezesc consumat de secole, lycium favorizeazã constitutia fizicã, mentinerea energiei si a acuitãtii vizuale. Forever Lycium Plus este un supliment nutritiv conceput ca sursã de antioxidanti, bioflavonoide si alte substante nutritive vegetale benefice.
Bogat în aminoacizi (cãrãmizile care compun proteinele) si vitamine, lycium este cunoscut în China ca un "tonic yin" cu multiple utilizãri in medicina traditionalã. Rãdãcina de lemnul dulce este consideratã în China produsul vegetal cu cele mai multe utilizãri. Contine peste 150 de compus cu efecte benefice. Utilizarea sa cea mai frecventã este de departe cea de adjuvant, principala sa functie fiind aceea de a obtine cele mai benefice efecte din alte plante medicinale. Asta îl face un asociat ideal pentru lycium.
Licorice Flavonoid Extract este un concentrat de bioflavonoide din rãdãcina de lemn dulce. Se obtine printr-un procedeu care înlãturã cea mai mare parte de glicirizinã, un îndulcitor puternic din lemnul dulce, care produce efecte secundare. Conform celor mai recente studii, bioflavonoidele din lemn dulce se numãrã printre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti pânã în prezent.
-         A se consuma câte o tabletã de trei ori pe zi.

Forever A-Beta-CarE
 Este un produs esential ce combina vitamina A (beta-caroten) si E, plus seleniu, un antioxidant mineral. Antioxidantii sunt vitali in lupta impotriva radicalilor liberi (molecule ce provin din poluanti, ajung in organism si deterioreaza celulele sanatoase). Vitamina A este importanta pentru acuitatea vizuala, cresterea oaselor, reproducere si diviziune celulara. Este implicata in mentinerea integritatii epiteliilor ochiului, tractului respirator, urinar si intestinal. Forever A-Beta-CarE este un supliment nutritiv astfel formulat, incat sa asigure organismului vitamina A sub forma de beta-caroten.
Organismul transforma beta-carotina in vitamina A la nivelul intestinului subtire in timpul digestiei sau cand are nevoie, excluzand riscul unei supradozari cu vitamina A (devine toxica la doze prea mari). Beta-carotina este si un antioxidant, la fel ca vitamina E si seleniul.
Vitamina E, o vitamina liposolubila, este un excelent supliment pentru o piele sanatoasa. De asemenea, protejeaza vitamina A si acizii grasi esentiali din celulele organismului fata de oxidare si previne distrugerea tesuturilor. Seleniul, un microelement, este unul din cei mai puternici antioxidanti nutritivi, actionand sinergic cu vitamina E si beta-carotina.
Este benefic in mentinerea sanatatii pielii, parului, vazului. Cercetari recente arata ca seleniul este important pentru sanatatea barbatilor.
Combinatia de nutritivi, disponbili intr-un singur produs, este unul dintr cele mai importante suplimente pentru sanatate.
-         A se consuma 1-2 capsule pe zi.

Forever Multi-Maca
Maca (Lepidium meyenii) este o planta anuala ce se cultiva în tinutul muntos din centrul statului Peru. Radacina comestibila, asemanatoare cu ridichea, reprezinta pentru localnici un nutritiv important.
În Peru, Maca a fost venerata de peste 2000 de ani. Legenda spune ca razboinicii consumau Maca înainte de a merge la lupta pentru a capata forta si rezistenta. Conchistadorii spanioli au numit-o "stimulentul sexual al incasilor". Astazi, Maca este cunoscuta ca "ginseng peruvian". Studii recente arata ca ar favoriza libidoul, potenta sexuala si energia.

Femeile din America de Sud folosesc Maca de mii de ani pentru a-si mentine vitalitatea, a preveni oboseala si a atenua efectul stresului. Femeile din Peru consuma Maca de la vârsta de trei ani si ramân puternice, fertile, productive si au o vitalitate imensa pâna la vârste înaintate. Maca poate favoriza libidoul femeilor, dar, pentru un rezultat maxim, trebuie consumata zilnic. Valoarea nutritiva a radacinii uscate este mare, similara cu cea a cerealelor (orez, grâu). Contine 60% hidrati de carbon, 10% proteine, 8,5% fibre vegetale si 2,2% lipide.
Efectul benefic al radacinii asupra functiei sexuale se pare ca se datoreaza continutului mare de proteine si substante nutritive vitale. O mare parte din proteine se gaseste sub forma de aminoacizi necesari multor functii, inclusiv functiei sexuale si de reproducere. De asemenea, sunt necesari în sinteza substantelor care transmit semnale sistemului nervos s joaca un rol major în procesul de stimulare sexuala si performanta fizica în timpul actului sexual. Principalii aminoacizi de care au nevoie aceste substante sunt fenilalanina, tirozina si histidina - toate trei fiind prezente în Maca în cantitati semnificative. Maca contine, de asemenea, arginina, un alt aminoacid cu rol major în sustinerea fertilitatii barbatilor. Forever Multi-Maca combina legendara Maca peruviana cu alte produse vegetale puternice si o serie de compusi selectati cu atentie, rezultând unul din cele mai reusite suplimente de acest gen.
-         A se consuma zilnic doua tablete cu apa.

Forever Nature-Min
Organismul tau poate beneficia de nutritivi proveniti din adancul marilor stravechi, deoarece 4% din masa corpului este constituita din aceste minerale. Organismul uman nu poate sintetiza minerale; acestea provin din hrana sau suplimente.
Forever Nature-Min este o formula progresista cu multe minerale sub forme biodisponibile pentru o absorbtie maxima. Ea ofera macro- si microelemente in proportii perfect echilibrate pentru eficienta maxima. Utilizand minerale de baza din depozitele naturale din fundul marilor si chelatate in plante si animale marine, produsul Nature-Min ofera majoritatea mineralelor existente in corpul uman.
Mineralele indeplinesc trei functii:
1. Unele, cum ar fi calciul, fosforul si magneziul sunt constituent al oaselor si dintilor
2. Altele sunt sub forma de saruri solubile si contribuie la controlul compozitiei fluidelor si celulelor
3. Elemente ca fierul au alte sarcini. Ele colaboreaza cu enzimele si proteinele, substante necesare eliberarii si crearii de energie.
Forever Nature-Min este o excelenta cale de a asigura organismului substante minerale si microelemente de care acesta are nevoie, pentru a veni in intampinarea unui stil de viata sanatos, echilibrat.
Preparatul are o eficienta maxima asociat cu Aloe Vera Gel si Absorbent-C.
- 1 pana la 6 tablete pe zi (3x2 tablete zilnic) in functie de aportul de minerale necesar.

          Forever Arctic-Sea
Un set de nutritivi vitali, necesari unui organism sãnãtos, sunt acizii grasi. Au mai multe functii, inclusiv aceea de constructie a membranelor celulare. Organismul îi foloseste, de asemenea, la constituirea tesutului adipos sau subcutanat, necesar în cantitãti adecvate pentru a acoperi si proteja organele interne si a ne proteja de temperaturi scãzute. Dar nu toti acizii grasi sunt benefici. Cercetãrile stiintifice pun pe seama consumului de acizi grasi saturati, prezenti preponderent în grãsimile animale, nivelul ridicat de colesterol si riscul crescut de infarct miocardic; acizii nesaturati din uleiuri vegetale nu au acest efect.
Forever Living Products a formulat un supliment nutritiv de calitate superioarã pe baza celor mai recente cercetãri în domeniul nutritiei. Combinând acizii omega-3 si omega- 9, produsul oferã un supliment nutritiv sigur si echilibrat, care regleazã nivelul colesterolului si trigliceridelor din sânge. Forever Arctic-Sea Super Omega-3 este o descoperire stiintificã deosebitã în domeniul nutritivelor echilibrate, ce contine atât ulei vegetal, cât si de peste, obtinând beneficii din fiecare. Omega-3 este un acid gras polinesaturat esential gãsit în somon si alti pesti. Omega-9 este acidul gras nesaturat gãsit în produse vegetale, cum ar fi uleiul de mãsline.

Fiecare capsulã contine 225 mg EPA si câte 150 mg DHA si acid oleic, compusi deficitari în majoritatea dietelor din tãrile vestice. Printre binefacerile oferite de EPA si DHA se numãrã favorizarea sistemului circulator. Sunt necesari si în alte functii, inclusiv la nivelul ochilor si creierului si contribuie la buna functionare a articulatiilor.
DHA - acid docosahexanoic(acid gras omega-3)
EPA - acid eicosapentaenoic(acid gras omega-3)
- Pentru adulti, 2-3 capsule pe zi in timpul meselor.

No comments:

Post a Comment