Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

February 04, 2011

Zece piedici in calea scaderii greutatii

Curele de slabire sunt la  moda ….De ce? Raspunsul ar fi pentru ca rata obezitatii este in plina crestere. Desi este mai simplu sa previi, multi ajung sa se trateze atunci cand este prea tarziu. Important este totusi ca ajungem sa constientizeze faptul ca avem probleme de sanatate si trebuie sa luam masuri….Aparent a slabi nu este mare filozofie, dar cine a tinut macar odata in viata o cura de slabire stiu ca pe parcurs apar anumite probleme dintre care cea mai dura si neplacuta este lipsa progreselor.
Iata in continuare cateva motive pe care sa le ai in vedere atunci cand dieta pentru slabit nu mai da randament….

  1. Nu faci suficient efort fizic
Acesta este unul dintre aspectele pe care oamenii nu vor sa le inteleaga atunci cand vine vorba de slabire. Fara efort fizic rezultatele sunt modeste apar greu si nu dureaza mult.Ce tip de efort fizic este recomandat? O combinatie de antrenament cardio de intensitate medie spre mare (alergare, bicicleta, inot) si antrenament cu greutati. Retinet: consumul caloric nu se limiteaza numai pe durata antrenamentului, ci continua si dupa (de ex…daca ai ars 300 kcal la antrenament, vei arde cel putin inca 100 kcal dupa antrenament – se numeste efectul caloric postefort). Nu neglija antrenamentele de forta. Poti face 2 antrenamente pe saptamana, lucrand tot corpul la fiecare antrenament.
Idee: Inainte de antrenament consuma un baton Fast Break Energy Bar ca sa ai suficienta energie.

  1. Mananci prea mult
Pare evident, cine nu isi estimeaza cantitatea de calorii zilnice sar putea sa aiba o surpriza neplacuta. Uneori avem impresia ca nu am mancat mai numica intr-o zi, dar un simplu calcul caloric ar releva o cantitate de calorii cu mult mai mare decat ne asteptam.
Spre ex: un meniu la restaurant tim fast-food contine in jur de 900-1000 kcal pe care uneori din cauza lipsei de timp il savuram pe grabite nu uneori nici nun e mai amintim ca l-am consumat. Dar este de amintit ca   1000 kcal este junatatea de ratie a unui om matur cu activitate fizica redusa (munca de birou). Insa daca esti hotarat sa dai niste kg jos, atunci trebuie sa sti exact ce ai mancat. Poti incepe prin a tine un jurnal detaliat pe 3-7 zile inainte de a incepe cura , fara a modifica nimica, calculezi caloriile si vei avea o surpriza….(neplacuta din pacate). E timpul sa reduce din numarul de calorii, pentru inceput scade 500 kcal din dieta zilnica, astfel vei reusi sa dai jos intre 0,5-1 kg din greutate pe saptamana.
Idee: Poti sa inlocuiesti masa de seara cu o portie de Forever Lite


3.Nu te odihnesti suficient
Potrivit unor specialisti, se pare ca exista o legatura intre numarul de ore pe care le dormim si riscul de a dezvolta obezitatea. Privarea de somn afecteaza secretia de cortizoni, unul dintre hormonii care intervin in reglarea apetitului, in final se ajunge la accelerarea procesului de acumulare a grasimii. Daca urmaresti sa slabesti este foarte important sa-ti asiguri necesarul de somn. Oboseala te face mai morocanos, nesociabil, te deprima sit e face mai iritabil. Incearca sa dormi cel putin 8 ore pe noapte si sa te culci la aceeasi ora.
Idee: inainte de culcare bea o ceasca de ceai Aloe Blossom Herbal Tea…te va linisti si vei avea un somn profound

            4.Esti prea stresat
Stresul si cresterea in greutate merg mana in mana. Stresul creste constant productia de cortizol, ceea ce induce o crestere a apetitului si in plus favorizeaza depunerea excesului de grasimi in regiunea abdominala. Sunt sigura ca sti ca exista o corelatie directa intre aceste depozitii ale grasimii si aparitia unor anumite boli ca diabetul, ateroscleroza, infarctul miocardic….
Idee: Nu neglija aportul de vitamina C. Ia cate 2-3 tablete de Absorbent C pe zi


            5.Nu esti consecvent in privinta antrenamentelor si a regimului alimentar
Daca mersul la antrenament este obtional si cedezi prea usor in fata lenei sau a diverselor tentatii, atunci scaderea in greutate se va face cu greu sau nu va avea  loc. Pentru ca antrenamentele sa functioneze trebuie sa le faci in mod regulat
Idee: cand nu ai chef de antrenamente fa un dus cu Aloe Bath Gelee. Efectul revigorant te va face sa te gandesti ce bine te simti dupa o ora de miscare.

            6.Strici totul in weekend
Din punct de vedere psihologic ai putea sa-ti oferi o mica tratatie in weekend, consumand din alimentele care iti plac, dar care nu au ce cauta in cura de slabire. Daca in weekend cedezi tentatiei si iesi la “un gratar” , unde mananci 20 de mici si bei 5 sticle de bere, atunci adio cura de slabire.E ca si cum ai face un pas inainte si doi inapoi. Mananca putin de pofta insa nut e indopa. Mergi si fa niste plimbari, joaca tennis, fa activitate nu sta lenes in fata televizorului.
Idee: Ia Forever Garcinia Plus pe toata durata curie de slabire . Iti va reduce pofta de mancare si te va ajuta sa arzi mai eficient caloriile

            7.Te grabesti sa vezi rezultate
Specialistii recomanda ca scaderea in greutate sa fie de max. 0.5-1 kg pe saptamanaAminteste-ti ca pentru a scadea 0.5 kg trebuie sa ai un deficit de 500 kcal in meniul tau zilnic.
Idee: Ia zilnic cate 3 tablete de Forever Bee Polen si iti vei recapata rabdarea de a avea o scadere in greutate sanatoasa.

            8.Ai o problema medicala
Unele afectiuni si unele medicamente contribuie la cresterea in greutate. Una dintre aceste boli este disfunctia tiroidiana. Deficienta secretiei de hormone tiroidieni produce o scadere a ratei metabolice ceea ce conduce la ingrijorare. Daca metodele clasice de slabire nu functioneaza atunci mergi la un consult endocrinologic.
De asemenea unele medicamente au ca efect ingrasarea. Printre acestea se numara unele anticonceptionale locale, corticosteroizii orali, medicatia antidiabetic, antipsihoticele

            9.Esti intr-o faza de platou
Oricine ajunge la un moment dat sa ajunga o faza de platou,de stagnare in evolutie. Pe masura ce corpul se adapteaza la antrenamente, devine mai eficient si astfel cheltuiala calorica se reduce. Progresele se incetinesc si la un moment dat se opresc. Cauzele ar putea fi: nerespectarea aceluiasi program de antrenament, consumul caloric inadecvat, supra-antrenament.
Idee: ia Calciu. Cercetatorii au dovedit ca un aport suplimentar de calciu favorizeaza scaderea in greutate. Firma Forever iti sta la dispozitie cu Forever Calcium, din care trebuie sa iei 4 tablete pe zi.

            10.Vrei sa-ti mentii greutatea
Trebuie sa fii cat se poate de realist. Modelele pecare revistele si televiziunile le promoveaza nu se incadreaza in modelele de sanatate stabilite de institutiile medicale. Trebuie sa ti cont si de alt aspect. E posibil sa te incadrezi din punct de vedere al indicelui de masa corporala la categoria normoponderalilor…ins ate deranjeaza faptul ca muschii nu se vad frumos sub piele si ai zone cu grasime. Gasesti in sport antrenamente care te va ajuta in problemele tale.
Idee: poti sa folosesti programul de slabire de la Forever Living Products – Clean 9 sau Lifestyle 30 care te ajuta sa pornesti pe drumul catre o greutate ideala si corpul pe care ti-l doresti.


No comments:

Post a Comment