Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

February 05, 2011

Sa cunoastem mai bine suplimentele alimentare....2

Forever Ginkgo Plus

 Întretineti-vã creativitatea cu Ginkgo biloba, legendarul "tonic al creierului", datând de peste cinci milenii! Forever Ginkgo Plus este o combinatie unicã de patru plante chinezesti. Extractului din frunze de Ginkgo biloba, componentul principal, i-au fost asociate renumite ingrediente vegetale din China: Ganoderma din ciuperci Reishi, fructe de Schisandra si Fo-ti uscat.

Se cunoaste faptul cã Ginkgo este cel mai vechi arbore care a supravietuit. Acesti arbori trãiesc incredibil de mult (deseori peste 1000 de ani) si sunt extrem de rezistenti fatã de ciuperci si insecte. Ginkgo biloba este unul din cele mai cunoscute (accesibile) suplimente nutritive disponibile în Europa si America de Nord.
Extractul din frunze de Ginkgo biloba contine flavonoide si terpenoide care cresc rezistenta capilarelor. De asemenea, actioneazã ca antioxidant. S-a dovedit cã ginkgo îmbunãtãteste circulatia cerebralã, ceea ce îl face un remarcabil "tonic al creierului".
-         A se consuma cate o tableta de doua ori pe zi

Forever Gin-Chia
Produsul contine goldenchia si ginseng siberian. Datorita virtutilor sale terapeutice cu totul deosebite ginseng-ul a fost denumit „planta vietii”, el intra in componenta a numeroase remedii destinate mentinerii tonusului, revitalizarii, regenerarii, prelungirii vietii. Doua plante medicinale strãvechi: chia aurie (Salvia columbariae) din vest si ginseng din est, combinate pentru a crea un miracol modern - Forever Gin-Chia. Permiteti acestei combinatii de plante eficiente sã restituie organismului ceea ce pierde prin stilul de viatã agitat!

Chia aurie sau "jalesul nord-american" a fost utilizat de indienii din sud-vestul SUA la începutul secolului trecut, pentru proprietatea de a mentine echilibrul de sãnãtate. Dintre toate semintele, cele de chia contin cel mai mare procent de acizi gras polinesaturati, acid alfa-linolenic si linoleic (cca 83,2%). Este o sursã importantã de acizi omega-3, antioxidanti si fibre vegetale. Chia contine mai multe proteine decât cerealele. Comparati continutul de 19-23% al semintelor de chia cu cel al grâului (14%), porumbului (14%), orezului (8,5%), ovãzului (15,3%) si orzului (9,2%). si, spre deosebire de acestea, este o proteinã completã, ceea ce înseamnã cã aminoacizii esentiali se gãsesc într-un raport echilibrat. Este un antioxidant puternic.
Ginseng este un tonic legendar, ce-si meritã denumirea de "rege al tonicelor". Contine 11 saponine care îl fac un adaptogen (compus care-si adapteazã efectele în functie de necesitãtile organismului). Ginseng este, de asemenea, un antioxidant puternic.
Aceste doua produse vegetale contin vitaminele A, B1, B2, C si D, plus tiamina, riboflavina, calciu, fier, sodiu, potasiu, ardei iute, zinc, cupru, magneziu si mangan. Combinate, ele cresc vitalitatea si rezistenta organismului si au efect benefic asupra circulatiei.
- A se consuma 2-3 tablete pe zi, in functie de necesitati.

Forever Pro 6
Forever Pro 6 este o combinatie de 6 vitamine, minerale si extracte vegetale destinate mentinerii sanatatii prostatei. Prostata este o glanda de marimea unei nuci, situata chiar sub vezica urinara, la barbatii adulti.
Se estimeaza ca peste 50% din barbatii de peste 50 de ani si mai mult de 70% din barbatii de peste 70 de ani dezvolta probleme cauzate de functionarea defectuoasa a prostatei. Studii recente au demonstrat ca una dintre cauzele majore de deces la barbatii nefumatori este cancerul de prostata. Chiar daca nici un producator de medicamente sau suplimente nutritive nu poate pretinde ca produsul sau vindeca aceasta boala, totusi suportul nutritional adus pentru buna functionare a prostatei nu este lipsit de sens.
-         Trei tablete pe zi.

  

Forever Active HA
Forever Active HA, in doza recomandata de 2 capsule pe zi, iti propune combinatia care pastreaza suple articulatiile tale si structura interioara a pielii in stare perfecta.

Este o formula unica ce furnizeaza: Acid Hialuronic cu masa moleculara mica si proprietati hidratante si lubrefiante, ulei de ghimbir si sofran; reprezinta unul dintre cele mai performante produse ce au fost concepute in lume, in scopul lubrefierii articulatiilor si al hidratarii pielii. Acidul hialuronic (AH) este o proteina specifica pe care organismul uman o produce ptr. a lubrefia si proteja articulatiile si muschii, dar si pentru a asigura un nivel optim de hidratare cutanata. Pe masura trecerii anilor, organismul uman produce din ce in ce mai putin AH. Din Acest motiv, odata cu inaintarea in varsta, articulatiile nu mai beneficiaza de lubrefiere naturala, iar pielea noastra capata un aspect aspru si uscat.
-         Cate o capsula gelatinoasa de doua ori pe zi.
  
Forever Garlic-Thyme
 Utilizarea usturoiului si a cimbrului în alimentatie dateazã de mii de ani. Un papirus din Egipt (1500 î.H.) enumerã 22 de utilizãri medicinale ale usturoiului. A sosit momentul sã le întelegem modul de actiune.
Usturoiul si cimbrul, doi antioxidanti puternici ce se gãsesc în Forever Garlic-Thyme, au fost combinati cu scopul de a crea o armã puternicã pentru mentinerea sãnãtãtii. Când usturoiul este tãiat sau zdrobit, enzimele intrã în actiune, producând un agent puternic. Studii au arãtat cã ceilalti compusi ai usturoiului sprijinã procesele metabolice de transformare a lipidelor în energie si apãrã organismul fatã de radicalii liberi.
 Aceste capsule gelatinoase inodore mai contin ajoene si lecitinã care emulsioneazã lipidele. S-a dovedit, de asemenea, cã si compusii cu sulf au efecte benefice. Usturoiul mai contine germaniu, un microelement despre care se presupune cã stimuleazã sistemul imunitar si seleniu, un microelement antioxidant.
Cimbrul contine antioxidantii tanin, fenol si timol. Alte substante nutritive existente în Garlic-Thyme sunt potasiul, calciul, magneziul, vitaminele B si C.
Tabletele contin: - Concentrat de ulei de usturoi (10 mg echivalente la 1.000 mg cãtei de usturoi proaspãt), cimbru de grãdinã (50 mg frunze pulbere), ulei de canola, gelatinã, glicerinã, lecitinã, cearã de albine, apã purificatã, extract de roscove.
A se consuma functie de gravitatea cazurilor pana la 6 capsule zilnic, in trei reprize, in timpul meselor.

No comments:

Post a Comment