Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

February 05, 2011

Sa cunoastem mai bine suplimentele alimentare....1

Forever Kids

Tabletele de Forever Kids contin vitamine, minerale si fitonutrienti, componente de baza ale fructelor si legumelor. Cantitati semnificative de vitamina A, C, D, E; Bl, B2, B5, B6, B12, calciu, magneziu, zinc, cupru, mangan sunt obtinute pe cale strict naturala din roscove, spanac, broccoli, varza, mere, merisor, rosii, lamiae.
Dati copiilor vostri nutritivele de care au nevoie zilnic, prin Forever Kids Chewable Multivitamins. Aceste multivitamine amuzante si delicioase asigurã atât adolescentilor, cât si copiilor în crestere (peste doi ani), necesarul de vitamine si minerale vitale, substante nutritive vegetale, care, poate, le lipsesc.
Substantele nutritive vegetale se gãsesc în legume si fructe. Noile tehnici de prelucrare ne permit sã emulsionãm, sã deshidratãm si sã uscãm prin liofilizare fructe si legume proaspete pentru a proteja valoroasele substante nutritive, vitaminele, substantele minerale si enzimele necesare organismului. Rezultatul este o multivitaminã cu gust delicios, masticabilã, amuzantã, o completare a seriei de suplimente pe care le oferã 

 Forever Living Products.
Nu contine zahãr, aspartat, coloranti sau conservanti sintetici, iar nutritivele vegetale de bazã sunt extrase din produse nutritive cum ar fi morcovii, acerola, brocoli, spanacul, varza, merele, afinele, tomatele si citricele. Veti fi încântati de gustul natural de portocalã si struguri si veti fi cuprinsi de liniste sufleteascã.
Mod de administrare:
- copii sub 4 ani: 1 - 2 tablete zilnic (se mesteca);
- copii peste 4 ani si adulti: 2 - 4 tablete zilnic.


Forever Echinacea Supreme
Echinacea este apreciata ca stimulent al sistemului imunitar, la inceputul sezonului rece sau pentru a reduce simptomele si durata racelilor si gripei. Studii recente arata ca Echinacea mareste numarul si intensifica activitatea celulelor sistemului imunitar, inclusiv celulele antitumorale. Echinacea reduce de asemenea inflamatia in artrita si afectiuni inflamatorii ale pielii si inhiba enzima hialuronidaza, pentru a impiedica accesul bacteriilor la celulele sanatoase.

Echinacea are o traditie indelungata in cultura indienilor din tinuturile Americii de Nord, care o preferau pentru menþinerea sanatatii in timpul iernii. in acest scop, indienii aplicau cataplasme cu radacina, efectuau gargarisme si consumau ceaiuri de Echinacea. Planta a jucat un rol important pâna in anii '40. Europenii, care au descoperit-o in anii '30, o folosesc inca in mod intens.
Botanistii au numit-o Echinus (arici de mare) pentru a descrie centrul florii, in forma de con ghimpos. Zona de origine este vestul mijlociu, din vestul statului Pennsylvania pâna la Kansas, si se intinde spre sud pâna in nordul statului Texas din SUA. Sute de studii stiintifice au dovedit ca Echinacea sprijina functia sistemului imunitar. Recent, a fost descoperit mecanismul prin care actioneaza Echinacea. Unul dintre primii factori de aparare ai organismului este reprezentat de o substanta numita acid hialuronic (AH). AH se gaseste in tesuturi, intre celule, având rol de liant. Enzima hialuronidaza ataca AH printr-un mecanism inca incomplet elucidat. Ca urmare, AH isi pierde rapid consistenta (de gel), iar liantul isi pierde eficacitatea. Când enzima reusese sa distruga integritatea barierei formata de AH, are de suferit functia imunitara. S-a dovedit ca Echinacea impiedica enzima sa dizolve AH.
Forever Echinacea Supreme contine cele mai valoroase varietati de Echinacea (purpurea si angustifolia), atât de mult pretuite, plus radacina de Hydrastis canadensis si extract de seminte de struguri pentru a oferi un beneficiu maxim.
Fields of Greens
 Stilul modern al vieii noastre si comoditatea oferita de "fast food-uri" determina neglijarea consumarii alimentelor bogate in substante nutritive proaspete.
Forever Living Products ofera o solutie simpla pentru o "alimentatie comoda" prin Fields of Greens. O privire aruncata asupra listei cu ingrediente dezvaluie o abundenta de elemente nutritive, formulate in mod special pentru a combate deficientele nutritive.
Luati-va vitaminele, mineralele, enzimele, antioxidantii si clorofila care va lipsesc. Fields of Greens combina iarba de orz (continand potasiu, calciu, magneziu, fier, sodiu, cupru, fosfor, zinc si mangan) iarba de grau (continand vitamine, minerale si microelemente), lucerna (bogata in minerale, vitamina A, B6, E si K) si ardei iute (pentru a favoriza circulatia si digestia). Am adaugat, de asemenea, miere, o sursa importanta de vitamine, minerale si aminoacizi, pentru efectul energizant si mentinerea sanatatii.
-         A se consuma 2-3 tablete pe zi inainte de masa cu 30 minute.
 
Forever Calcium
 Calciul este cea mai raspândita substanta minerala a organismului, reprezentând circa 2% din masa corporala. Cea mai mare parte a calciului, 99%, se gasese în dinti si oase, iar restul în celule nervoase, sânge, tesut si fluide.
Asociat de mult timp cu cresterea s rezistenta oaselor si dintilor, calciul este, de asemenea, esential pentru coagularea sângelui si transmiterea impulsurilor nervoase. Calciul este necesar pentru muschi, pentru eliberarea hormonilor, inclusiv a insulinei. Conform USDA (Departamentul pentru Agricultura al SUA), la 75% dintre americani nu li se recomanda sa ia zilnic calciu.

Calciul este mineralul cel mai important pentru întarirea oaselor. În mod special copiii si adolescentii au nevoie de calciu corespunzator în hrana lor, pentru ca în aceasta perioada se depoziteaza cantitatea maxima de calciu în oase. Astfel se contribuie la prevenirea problemelor de mai târziu din viata, când se pierde masa osoasa. Aceasta corespunde realitatii, caci vârful de masa osoasa si continut de calciu al scheletului se atinge în timpul adolescentei. Adolescentii, în special fetele, sunt supuse unui risc mai mare de slabire a oaselor s sa prezinte mai târziu tulburari cu invaliditate. Calciul din oase începe sa scada la adultii tineri, si progreseaza o data cu înaintarea în vârsta, mai ales la femei. Dieta cu un continut adecvat de calciu poate sa minimalizeze aceasta pierdere. O dieta bogata în calciu determina organismul sa arda mai multe lipide si sa reduca cantitatea de lipide depuse de organism.
Estimarile arata ca 30-50 milioane de americani prezinta intoleranta la lactoza. Acestia nu pot digera lactoza, o glucida naturala gasita în lapte si produse lactate, si de aceea nu consuma suficiente produse lactate pentru a-s acoperi necesarul de calciu. Pentru indivizii care fie nu tolereaza lactoza, fie nu le plac lactatele, suplimentele de calciu sunt o alternativa. Cel mai eficace este citratul de calciu, pentru ca se dizolva usor în stomac si este absorbit eficient.
Forever Calcium este o formula cu continut ridicat de citrat de calciu, care furnizeaza organismului necesarul zilnic de calciu recomandat, în proportie de 100%. Doza zilnica de Forever Calcium contine 1000 mg calciu în asociere cu vitamina D si magneziu, doi compusi esentiali pentru a maximaliza absorbtia calciului, s aroma de vanilie. Doua tablete luate la micul dejun s doua la prânz constituie o cale usoara si eficienta de aprovizionare a organismului cu calciu, pentru a consolida tesutul osos.

Forever Vision
 Simtul vãzului, un bun de nepretuit…iar unii considerã cã este de la sine înteles sã vezi! Da, în timp ce ne completãm dieta cu suplimente nutritive care contribuie la bunãstarea nostrã, avem tendinta de a neglija vederea, atât de necesarã mentinerii sãnãtãtii noastre!


Forever Vision este un supliment nutritiv ce contine extract de afine, luteinã, zeaxantinã, antioxidanti puternici si alte substante nutritive. Fructele afinului asigurã în mod natural menþinerea vederii si amelioreazã circulatia la nivelul ochilor. Luteina - un carotenoid care existã în numeroase legume si fructe - contribuie la protectia retinei. Zeaxantina si astaxantina sunt doi carotenoizi importanti pentru mentinerea sãnãtãtii maculei retiniene.

Doar 2 tablete de Forever Vision pe zi, te vor ajuta sa îti mentii vederea timp îndelungat! O cale usoara pentru a vedea limpede si clar în viitor, pentru viitorul ochilor tai!
-         A se consuma câte douã tablete pe zi, ca supliment nutritiv.

No comments:

Post a Comment