Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

January 27, 2011

FOREVER ACTIVE PROBIOTIC- pentru un sistem digestiv sanatos

Microbii sunt organisme vii care exista in corpul uman, avand un rol bine determinat in starea generala de sanatate. In timp ce unii microbe sunt daunatori, cea mai mare parte a lor sunt benefici pentru organism. Aceste “bacterii bune” sunt numite “probiotice”- care are semnificatia…pentru viata.
Forever Living Products cunoaste rolul important pe care microbii benefici il au pentru sanatatea omului, precum si nevoia de a suplimenta aceasta cantitate prin intermediul terapiei cu probiotice. Acest produs a fost creat pentru a promova un system digestive sanatos, sub forma unor capsule usor de inghitit, dar care ajuta la combaterea dezechilibrelor  create de hrana neadecvata si stilul dezordonat de viata, care poate conduce la o scadere a numarului probioticelor naturale din organism.
Forever Active Probiotic actioneaza in special la nivelul colonului , unde ajuta procesul de digestie si eliberarea substantelor nutritive in vederea absorbtiei. De asemenea contribiue la procesul de crestere si dezvoltare, prin mentinerea sanatatii si echilibrului organismului.

Aceste microorganisme vii contribuie la :
-          reducerea riscului de boli diareice
-          intaresc functia imunitara
-          au efect benefic la persoanele cu intoleranta la lactoza, stimuland digestia produselor care contin lactoza
Forever Activ Probiotic joaca un rol important in:
-          reducerea riscului de alergii la copii
-           amelioreaza simptomele bolilor inflamatorii ale intestinelor
-          scad riscul aparitiei anumitor forme de cancer
-          reprezint o modalitate sigura si naturala de refacere a florei intestinale dupa administrarea de antibiotice.
Probioticele din compozitia produsului Forever Active Probiotic provin din:
1. Lactobacillus – inhiba organismele nedorite si ajuta la prevenirea multiplicarii si colonizarii lor
2.Bifidobacterium Longum-neutralizeaza bacteriile daunatoare pentru a ajuta la reducerea frecventei afectiunilor gastrointestinale
3.Bifidobacterium Lactis – ajuta la scaderea ph-ului organismului si inhiba cresterea bacteriilor nocive
4. Lactobacillus Rhamnosus – ajuta la protectia tractului intestinal, astfel incat microorganismele nedorite san u aiba conditii propice de dezvoltare
5. Lactobacillus Bulgaricus – ajuta la mentinerea curateniei si echilibrului intestinului subtire
6. Lactobacillus Plantarum – conserva substantele nutritive esentiale, vitaminele si antioxidantii pentru a ajuta la contracararea efectelor substantelor nocive din hrana

Probioticele mai contin in compozitie : ulei de palmier, gelatina, glicerina, leticina din soia, pectina.

Este foarte Important de precizat ca Forever Active Probiotic actioneaza synergic cu gelul Aloe vrea Gel, care sustine procesul de crestere a probioticelor si le ofera un mediu ideal de actiune. Asadar, pentru un sistem digestiv sanatos, o absorbtie mai buna a substantelor nutritive si functie imunitara intarita, adaugati Forever Active Probiotic la curaq dumneavoastra zilnica de suplimente alimentare.

No comments:

Post a Comment