Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

January 02, 2011

Pentru un ten frumos si o piele hidratata…3.

Pentru realizarea uneia dintre cele mai performante truse cosmetice cu efect reparator - revitalizant s-au folosit: gel stabilizat de Aloe Vera (de puritate maxima, hidrolizate naturale de elastina si colagen, agenti hidradanti cu efecte de exceptie, emulgatori si umectanti. Colectia Aloe Fleur de Jouvence, ambalata luxos, sub forma unei elegante casete cu oglinda interioara, este disponibila ca atare sau se vinde separat.

CONTINUT: -
1.Exfoliating Cleanser (demachiant exfoliant)

Un demachiant economic, non-gras si neiritant, ce indeparteaza eficient si delicat orice impuritate sau urma de make-up si curata tenul in profunzime. Produsul este testat alergologic si are pH neutru.
Ingrediente Exfoliating Cleanser: - Gel stabilizat de Aloe vera, apa demineralizata, ulei de jojoba, guma de xantan, alantoina, acid ascorbic (vitamina C), dimeticon, metilparaben, propilparaben, parfum.
Mod de Administrare Exfoliating Cleanser:- Se aplica produsul la nivelul ansamblului fata-gat-decolteu prin miscari circulare usoare. Pentru indepartarea impuritatilor, produselor de make-up sau detritusurilor celulare, tenulse va sterge usor cu ajutorul unui tampon umezit sau al unui servetel cosmetic si epiderma va ramane curata, fina si supla, In continuare, se va trece la etapa tonifierii cu Rehydrating Toner, numai daca nu este planificata o alta secventa a programului facial.

2.Rehydrating Toner (lotiune tonica hidratanta) 

O lotiune ce nu contine alcool, realizata din aloe, extract de scoarta de Hammamelis (arbust din America de Nord), extracte vegetale tonifiante, agenti de hidratare, colagen si alantoina, ce inlatura urmele produsului demachiant, sebumul, celulele moarte, restrange porii si restabileste echilibrul la suprafata pielii. .
Ingrediente Rehydrating Toner: - Gel stabilizat de Aloe Vera, apa demineralizata, distilat non-alcoolic de Hamamelis, propilenglicol, colagen solubil, elastina hidrolizata, extract de lamai, extract de castraveti, extract de coada-calului, extract de rozmarin, lactat de sodiu, metilparaben, mentol, parfum.
Mod De Utilizare Rehydrating Toner:- Se sterge usor fata cu un tampon de vata imbibat in lotinue tonica pe o directie ascendenta si catre in afara, evitand contactul cu ochii, pana ce tamponul ramane perfect curat. Epiderma devine curata, catfelata, hidratata, fara pori evidenti.

3. Mask Powder (masca sub forma de pudra). 

Masca-pudra Facial Contour Mask Powder reprezinta o combinatie unica de ingrediente valoroase, alese pentru calitatile lor de curatire in profunzime a porilor si de hidratare cutanata. Se omogenizeaza perfect cu Aloe Activator pentru a se etala usor in strat subtire la nivelul tenului. Albumina si maltodextrina "redeseneaza" conturul fetei, iar alantoina si extractul de musetel au efect hidratant si de intinerire. Masca se adreseaza tuturor tipurilor de ten si are ca efect indepartarea liniilor fine din jurul ochilor si a ridurilor. Facial Contour Mask Powder curata in profunzime tenul, tonifica si hraneste chiar si cel de-al treilea strat al pielii – hipoderma.
Ingrediente Facial Contour Mask Powder: - Albumina, maltodextrina, caolin, alantoina, extract de musetel, diazolidiniluree, parfum, colorant D&C rosu nr.27, lac de aluminiu.
Mod De Utilizare Facial Contour Mask Powder:- Pentru prepararea unei masti care nu poate fi pastrata se omogenizeaza o doza-masura de pudra cu o doza-masura de Aloe Activator, picatura cu picatura, pana la obtinerea consistentei de emulsie fina. Cu ajutorul pensulei cosmetice inclusa in trusa (Aloe Fleur de Jouvence) se aplica masca sub forma unei pelicule fine pe linie median ascendenta, catre in afara - evitand zona ochilor - incepandu-se de jos, de la nivelul gatului si urcand progresiv cu "ancorare" in spatele urechilor. Se va pastra repaus in pozitie decliva de circa 30 minute (sau mai putin pentru epidermele sensibile), nefiind permise miscari ale musculaturii mimicii. Masca se va indeparta dupa inmuierea sa prealabila cu ajutorul unui prosop moale, umezit cu apa calduta, urmata de clatirea din abundenta a fetei, gatului si decolteului..

4.Aloe Activator (factor de hidratare si curatire)

-contine gel stabilizat de Aloe Vera si alantoina, factor de crestere si regenerare celulara. Aloe Activator reprezinta un excelent agent de hidratare in compozitia caruia exista enzime, aminoacizi si polizaharide. De aceea, constituie fluidul ideal pentru pregatirea mastii Facial Contour Mask Powder cu efect de curatire, de hidratare si de refacere. Masca indeparteaza celulele moarte si pune in evidenta noi straturi celulare, care confera tenului un aspect intinerit si luminos. Produsul poseda un pH echilibrat, usor acid (4,5), potrivit pentru aplicare in jurul ochilor.

Desi Aloe Activator poate fi folosit in scopuri multiple, el reprezinta componentul principal al programului Aloe Fleur de Jouvence. Devine extrem de eficient in cazul curatirii profunde a pielii, redarii senzatiei de prospetime si obtinerii efectului astringent, prin stergere cu un tampon de vata bine imbibat cu produs.
Mod De Utilizare Aloe Activator:- Multiple utilizari
Continut:
- flacon 60 ml (in trusa)
- flacon 120 ml (disponibil separat)

5. Firming Foundation Lotion (emulsie de zi si baza de machiaj)

Emulsie de zi din gama Aloe Fleur de Jouvence, ce contine vitaminele A, C si E, agenti emolienti pentru catifelare, redarea finetii, texturii si fermitatii porilor fata de actiunea produselor de make-up. Reface gradul optim de hidratare a pielii.
Ingrediente Firming Foundation Lotion: - Gel stabilizat de Aloe Vera, apa demineralizata, tocoferol(vitamina E naturala), pantenol (provitamina B5), acid ascorbic (vitamina C), alantoina, PCA sodic, propilenglicol, colagen solubil, elastina hidrolizata, lactat de sodiu, metilparaben, parfum.

Mod De Utilizare Firming Foundation Lotion:- Se aplica usor, cu ajutorul degetelor, la nivelul ansamblului fata-gat-decolteu. Numai dupa ce emulsia va fi complet absorbita de piele se va aplica fondul de ten sau alte produse de make-up.

6. Recovering Night Cream (crema de noapte) 

parte importantã a programului Aloe Fleur de Jouvence, este un produs ce contine polizaharide si agenti de hidratare  care formeazã un film de prtotectie ce se opune pierderii apei din tesuturi. Lipidele naturale, precum gliceridele din germenii de grâu , uleiul din miez de sâmbure de caise si uleiul de jojoba asigurã un raport echilibrat între grãsimile si apa din compozitia produsului. Colagenul solubil si elastina hidrolizatã, cu rol în mentinerea structurii dermice, contribuie la reducerea aspectului ridat, stopând semnele trecerii anilor. Produsul Forever mai contine agenti speciali de înfrumusetare, obtinuti din diverse extracte vegetale si produse apicole. Factorii de hidratare prezenti în Recovering Night Creme învioreazã tenul, reface tenul pe timpul noptii, acesta va avea aspect întinerit, elstic, catifelat si neted. Onctuoasã, finã, crema va reduce vizibil ridurile, redând nivelul de hidratare, supletea si elasticitatea tenului.  Se poate utiliza si alaturi de alte cosmetice cu Aloe Vera Forever.


 

No comments:

Post a Comment