Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

January 14, 2011

Aloe2go - pentru imunitate si nu numai....

In zilele noastre exista o preocupare a oamenilor din toata lumea pentru antioxidanti, deoarece se pare ca ar putea fi secretul unei vieti lungi si sanatoase. S-a demonstrate stiintific ca oxigenul care ne da viata , in acelasi timp ne si omoara. Se poate obsevra usor puterea de distrugere a oxigenului atunci cand lasam i8n aer liber I bucata de fier. Ruginirea fierului nu este altceva decat o reactie de oxidare , iar in corpul nostrum se produc miliarde de astfel de reactii in fiecare zi , provocate de radicalii liberi,(molecule care fura de la alte celule electroni stricandu-le si provocand o reactie in lant care ne distruge putin cate putin in fiecare zi). Din pacate stilul nostrum modern de viata haotic, in viteza, plin de stress si cu mancare superprocesata chimic duce la o crestere enorma a concentratiei de radicali liberi.

Rezultatul!?....Desi suntem programati genetic sa traim 120 ani, imbatranim inainte de vreme, ne imbolnavim de maladii degenerative(gen Alzheimer sau Parkinson) si facem incarct la varste din ce in ce mai mici.
Solutia?....Trebuie sa aducem din exterior antioxidanti naturali care sa ajute organismul sa neutralizeze radicalii liberi.
Deci daca vrem sa fim mai sanatosi trebuie sa mancam in cantitati foarte mari fructe si legume crude care contin antioxidanti.

Compania Forever Living Products a gandit o solutie pentru aceasta problema dezvoltand produsul Pomesteen Power care combina sucul  unora din fructele cu cele mai mari concentratii  de antioxidanti naturali, iar pentru a imbina proprietatile acestui puternic cocktail antioxidant cu cele ale sucului de Aoe Vera a conceput un produs unic: Aloe 2Go.
Aloe2Go este si antioxidant si detoxifiant si energizant si sustinator al sistemului imunitar, iar in acelasi timp foarte comod datorita ambalajului innovator.Doza de Aloe2Go e un plic in forma de sticla pe care il poti tine in poseta , ghiozdan, buzunar, iar cand vrei sa-l bei nu trebuie decat sa il rupi in partea de sus si gata…ti-ai luat doza zilnica de sanatate.

Ce am observat noi…..desi efectul antioxidant si a gelului de aloe vera se observa in timp, efectul de energizare al Aloe2Go se observa imediat. Avem mai multi consumatori de cafea care au reusit sa o inlocuiasca cu Aloe2Go si se declara multumiti de schimbare. De asemenea, produsul e indragit de copii care il beau cu placere –mai ales daca il servesc cu paiul- dar e o diferenta mare intre ceea ce primeste organismul unui copil din Aloe2Go si ce primeste dintr-un suc obisnuit pentru copii.
Acest produs contine cei mai puternici antioxidanti din fructe ca: rodiile, pere, mangostan, zmeura, afine, mure si extracte din sambure de strugure.
Alo2Go are gust delicious, furnizeaza un plus de energie datorita aportului de carbohidrati complecsi. Se adauga arome dulci si racoritoare ale mangostanului ( supranumit “regale fructelor” datorita gustului sau rafinat) in aloe vera gel pentru a crea un cocktail antioxidant de ultima generatie. Sistemul nostrum imunitar nu va sti de ce este mereu in forma, dar voi veti cunoaste secretul……
Rodia contine mai multi antioxidanti decat afinele, ceaiul verde sau vinul,iar mangostanul este fructul cu cel mai ridicat continut de xantone.

No comments:

Post a Comment