Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

January 02, 2011

De ce are Forever atat de mult succes!!!

             In ce consta acest secret?
Succesul Forever se sprijina in totalitate pe calitatea de exceptie a produselor pe care le ofera clientilor, in viabilitatea dovedita practic a planului de marcheting, in oportunitatea de afaceri pe care o pune la dispozitia tuturor celor care sunt decisi ca merita o viata mai buna.
     La Forever calitatea face diferenta!
Pe piata veti gasi tot felul de produse , unele mai ieftine, altele mai scumpe. Dar ceea ce conteaza foarte mult este calitatea acestor produse.
La forever veti gasi produse care sunt 100% naturale. Produse care ne ajuta sa ne mentinem corpul sanatos.Cu totii stim ca planta Aloe Vera este numita si "vindecatorul tacut". Ea a fost folosita inca din antichitate de pe vremea egiptenilor, caci faraonii o considerau ca fiind "un elixir al longevitatii". Plantata inprejurul templelor, piramidelor si de-a lungul drumului ce conduce spre "Valea regilor", aloe il insotea pe faraon in trecerea lui spre lumea de dincolo, pentru a-l ingriji si hrani in timpul calatoriei sale lungi.Cand inflorea era un semn ca defunctul a ajuns fericit la "celalalt capat". Preotii foloseau "planta vesniciei" in ritualuri funerare?( la imbalsamare), iar despre tenul lui Nefertiti se spunea ca era rezultatul bailor zilnice in lapte de magarita si pulpa de aloe.
Se mai spune despre aloe urmatoarele:
     "Vindeca o rana, dar invioreaza trupul
       Distruge cancerul in forma incipienta
       Vindeca urechile infundate si limba incarcata
       Reda vigoare stomaculuibolnav
       Opreste caderea parului si ii da viata
       Calmeaza ficatul si vindeca icterul."
Totodata o mare parte a succesului Forever se datoreaza numarului mare de oameni care au consumat produsele pe baza de aloe si care intr-adevar au vazut ca isi fac treaba asa cum trebuie.

 Iata cateva relatări despre cazuri spectaculoase de vindecare cu ajutorul remediilor miraculoase oferite de Forever Living Products:
1. „îmi cam pierdusem speranţa să trăiesc o viaţă normală..."
Hepatita cronica. Pacientul R.L. în vârstă de 45 de ani, suferă de hepatită cronică. Probele hepatice de laborator se normalizează, rămânând ca atare după numai o cură de 50 zile cu Aloe Vera Gel, Garcinia Plus, Forever Lite, Forever Kids şi Garlic Thyme.

El relatează:
„Nu mai suportam nici mâncărurile care îmi plăceau înainte. Aveam permanent o stare de greaţă, de sfârşeală, parcă totul era filmat cu încetinitorul când mă mişcăm prin casă, la serviciu... Eram deprimat. Cheltuisem o groază de bani pe tot felul de medicamente, mă îmbuibasem cu Silimarin şi cu Essentiale, dar analizele erau foarte proaste. Făceam teste la 2-3 luni odată, şi trăiam cu spaima că următoarele rezultate vor arăta ciroză. Nu-mi puteam permite să renunţ la muncă, am familie, copii, trebuia să rezist, dar când veneam seara acasă nu mai eram bun de nimic. Imi cam pierdusem speranţa să trăiesc o viaţă normală... Ajunsesem să-mi doresc ca pe nu ştiu ce să mănânc nişte castraveţi proaspeţi, nişte legume şi nu puteam. După ce am început să iau Aloe Vera Gel şi celelalte produse de la Forever am început să-mi revin. Nu-mi venea să cred, dormeam mai bine, îmi dispăruse greaţa, în câteva săptămâni puteam să fac eforturi fără să mă epuizez, iar după o lună şi jumătate rezultatele au ieşit extraordinar! Şi ştiţi care este vestea cea mai bună? În fiecare zi pot să mănânc castraveţi. Sunt atât de gustoşi!"
2. „S-a îndurat Dumnezeu şi de mine!"
Osteoporoza algica vertebrala. Pacienta în vârstă de 76 de ani suferea de osteoporoză algică vertebrală cronică. A urmat o cură cu Aloe Vera Gel, Nature Min şi Absorbent C. După aproximativ 2 luni durerile distribuite pe toată coloana vertebrală au cedat aproape complet, permiţându-i persoanei să se deplaseze. Cura continuă.
„Nici duşmanilor nu le-aş dori aşa ceva. Mă durea într-una, şi ziua, şi noaptea, nu mai puteam. Eu locuiesc singură şi eram ca un cuc între patru pereţi unde abia mă puteam mişca. Să ies din casă, nici vorbă! Câte o vecină îmi cumpăra de mâncare şi mă ajuta cum se pricepea, dar ce să-mi facă? Stăteam la pat şi mă văităm singură! Numai Dumnezeu m-a ţinut că puteam să mă smintesc! Mă durea coloana de parcă mi-o frângea cineva, nici nu mai aveam lacrimi să plâng. Am luat gelul şi pastilele pe care mi le-a recomandat domnul doctor de la FLP şi după vreo trei săptămâni m-au lăsat durerile. Am început şi eu să mai fac treabă prin casă, să mă duc la piaţa, s-a îndurat Dumnezeu şi de mine! Parcă mi-a dat viaţă a doua oară. Ei, şi dacă mă mai înţeapă aşa, nici nu bag în seamă durerile de acum, că pot să le duc. Nu ştiu cum să zic, dar cu mine s-a făcut o minune!"
3. Medic stomatolog de 39 ani.
De aproximativ 4-5 ani prezintă eczemă uscată la nivelul mâinilor. Tratamentele anterioare nu au dat rezultate. I-am recomandat Aloe Vera Gel de 3 ori l lingură pe zi, iar local Aloe Lotion de 3-4 ori pe zi. Acuzele au dispărut după 7-8 zile iar după 2 săptămâni pielea mâinilor a căpătat un aspect normal.
    
4.„Voi reuşi să mă vindec complet"
Aurel Moldovan, Bucureşti, ulcer duodenal. „Am avut ulcer duodenal timp de 9 ani. Tratamentele medicamentoase moderne apărute de circa trei ani în România mi-au fost de ajutor doar pentru ameliorarea durerilor pe durata a patru-cinci luni. Niciodată nu am reuşit să urmez până la capăt tratamentele recomandate pentru că au apărut efecte secundare neplăcute (vărsături, greaţă) care mă obligau să întrerup orice cură. Anul acesta m-am hotărât să încerc cu produsele naturiste Aloe Vera Gel, Forever Bee Propolis şi Forever Lycium Plus. După numai două luni de cură mă simt pe zi ce trece mai bine, mi-a crescut pofta de mâncare, noaptea dorm mai bine, şi, mai ales, pot să mănânc liniştit ceea ce până nu demult nu eram în stare să mănânc datorită durerilor de stomac. Acum sunt convins că respectând o dietă adecvată şi realizând până la capăt cura cu Aloe vera voi reuşi să mă vindec complet."
 
Acesti oameni au povestit despre proprietatile de exceptie ale gelului Aloe vera.
Pentru a asigura un grad inalt de puritate a produselor Aloe vera , se folosesc doar fertilizatori naturali, iar planta creste pe plantatii sanatoase si fertile fara conservanti chimici sau pesticide.

In lumea Forever ai mai multe beneficii. Poti consuma produse naturale care iti vor ajuta corpul sa se mentina sanatos. Poti sa oferi aceste produse unor persoane care vor sa se vindece de anumite boli, dar totodata poti sa iti dezvolti o afacere profitabila fara sa faci investitii uriase.
Sa dezvolti o afacere Forever inseamna sa practici o meserie. Pe langa intuitie si talent este nevoie si de cunoastere pentru a ridica aceasta afacere.
Pentru a fi un invingator, forever iti pune la dispozitie un complex intreg de posibilitati de dezvoltare personala, prin intrunirile pe care Forever le organizeaza periodic. acolo vei auzi povestile de succes ale multor manageri sau supervizori, care au perseverat si nu s-au dat baturi. Se pun la dispozitie cursuri de instruire unde poti afla secrete care te ajuta sa pornesti afacerea, sa treci peste obstacole si sa fi eficient in ceea ce iti propui.
Suntem alături de tine, pentru că TU FACI DIFERENTA! Iţi dorim mult succes!

No comments:

Post a Comment