Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

January 06, 2011

Aloe vera - lupta impotriva hepatitei C

     Hepatita poate fi provocată de diferiţi factori, precum boli infecţioase, virusuri, intoxicaţii chimice, medicamente sau alcool. În cazul hepatitei virale sunt implicate cel puţin şase tipuri de virusuri: virusul hepatitei A (HAV), virusul hepatitei B (HBV), virusul hepatitei C (HCV), virusul hepatitei D (HDV), virusul hepatitei E (HEV) şi virusul hepatitei G (HGV). Noi dovezi ştiinţifice sugerează existenţa altor virusuri hepaticeîncă neidentificate.

Cele mai comune tipuri de hepatită virala sunt hepatitele A, B şi C. Cele mai grave sunt hepatita B şi hepatita C, care pot provoca leziuni serioase, permanente, la nivelul ficatului şi în multe cazuri chiar moartea.

La copii, cea mai frecventă formă de hepatită este hepatita A (numită şi hepatita infecţioasă). Această formă este cauzată de virusul hepatitei A, care trăieşte în fecalele persoanelor infectate. Fecalele infectate pot fi prezente în cantităţi infime în alimente şi pe obiecte (de la mânerele uşilor la scutecele de unică folosinţă). Virusul hepatitei A se răspândeşte prin ingerarea accidentală a ceva ce este contaminat cu fecale infectate cu HAV sau prin apă, lapte şi alimente, mai ales crustacee. Deşi virusul hepatitei A poate duce la prelungirea stării de boală până la 6 luni, de obicei provoacă numai îmbolnăviri pe termen scurt şi nu duce la îmbolnăvirea cronică a ficatului.

Hepatita virala B este o boală severă, cauzată de infecţia cu virusul hepatitic B. Virusul hepatitei B se găseşte în sângele infectat sau alte lichide infectate ale organismului uman, ca de exemplu sperma sau secreţiile vaginale; astfel transmiterea sa se poate face prin transfuzii sangvine cu sânge infectat, prin utilizarea seringilor şi acelor contaminate, manevre sângerânde la stomatologie, manichiura, pedichiura, piercing etc.), pe cale sexuală (contact sexual neprotejat cu o persoană purtatoare a AgHBs) şi perinatală (de la mamă infectată la nou-nascut).

În cele mai multe cazuri (până la 95%), hepatita virala B acută este o infecţie limitată. Bolnavii se vindecă în câteva luni, dezvoltând imunitate care va dura toata viaţa (ceea ce înseamnă ca nu se vor mai îmbolnavi niciodata). Un procent mic dintre bolnavii cu hepatita virala B acută nu se vindeca şi devin purtători ai virusului hepatitic B. Aceşti purtători pot transmite boala chiar şi atunci când sunt asimptomatici. Unii dintre purtători vor dezvolta hepatita virala B cronică –infecţia devine cu evoluţie îndelungată.

Hepatita C este o boală caracterizată de infamaţia ficatului şi în multiple cazuri de leziuni permanente ale ţesutului hepatic. Hepatita C se transmite numai prin sânge. Spre deosebire de multe alte virusuri care se transmit pe calea sangelui (de exemplu HIV), în cazul hepatitei C, teoretic orice sursă de sânge sau produs din sânge poate transmite virusul, chiar daca sursa este indirectă (cum ar fi o lamă de ras folosită). Din această cauză, virusul hepatitei C este mult mai uşor transmisibil decât alte virusuri transmise pe calea sângelui. O caracteristică majoră a hepatitei acute C este tendinţa de a se transforma în boală hepatică cronică. Cel putin 75% dintre bolnavii de hepatita acută C dezvoltă într-un final infecţia cronică şi chiar evoluează spre ciroza hepatică, insuficienţă hepatică şi cancer hepatic.
Forever Living Products oferă produse naturale, pe bază de aloe vera care sunt asimilate foarte bine de organism. Datorită formulelor revoluţionare, a calităţii excepţionale şi a modului natural de preparare, vă asigurăm că produsele Forever Living nu au efecte secundare, nu contravin vreunei medicaţii şi reprezintă modalităţi naturale de a facilita efortul organismului de vindecare. NU renunţaţi la tratamentul alopat. Din experienţa de peste 25 de ani în peste 80 de ţări au rezultat următoarele recomandări:
Aloe Vera Gel ( 1 litru) 
- se iau câte 2 linguri dimineata si 2 seara pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masa. Se bea cu inghitituri mici pentru a facilita absorbtia la nivelul mucoase bucale. Băutura conţine gel de aloe 96% puritate şi este esenţială ficatului şi aparatului digestiv.




Aloe Blossom Herbal Tea (25 plicuri)
- câte 1 pliculeţ pe zi pentru a completa detoxifierea organismului şi stimularea sistemului imunitar. Un plic se macerează la rece timp de minim 6 ore, la 1 litru de apă plată. Se bea zilnic pentru rezultate imediate. Ceaiul conţine muguri florali de aloe, este hipocaloric, calmant şi aseptic. Se recomandă îndulcirea ceaiului cu Forever Bee Honey (500gr).


Fields Of Greens (80 tablete) 
- câte 2-3 tablete pe zi. Se ţin sub limbă până la absorbţie. Se iau după gel, cu 30 minute înainte de masă. Aceste tablete de verdeaţă asigură funcţionarea optimă a organismului furnizându-i vitaminele necesare zilnic şi de asemenea echilibrează sistemul endocrin având rol de drenor hepatic.



Forever Garlic-Thyme (100 capsule) 
- câte 3 tablete pe zi. Este o sursă de antioxidanţi ajutând organismul în lupta cu infecţia.





Dacă boala este cronică se recomandă suplimentarea cu Forever Lycium Plus (100 tablete)
- se iau câte 3 tablete pe zi. Acest supliment are rol anti-tumoral.






Forever Garcinia Plus (70 tablete)
- câte 2-3 tablete pe zi. Ingredientul activ al acestui supliment reduce transformarea carbohidraţilor în grăsimi, având astfel rol de hepatoprotector.





Dr. Cristian Nita, Medic primar chirurg, doctor in stiinte medicale  sustine intr-una din revistele Forever Living Products urmatoarele despre Hepatita de tipC:


Virusul hepatitei C a fost identificat in 1988 si clasificat in familia Flaviviridae (dimensiuni 55-65 nm). El are exterior 2 proteine (E1 si E2) ce asigura fixarea lui pe celula hepatica si circula in sange sub forma libera (de mare contagiozitate) si cuplata. Are peste 10 genotipuri si 52 de subtipuri si poate fi gasit intrahepatic, liber in sange si in mononuclarele circulante (o forma de limfocite).
Sursa de infectie o reprezinta omul bolnav, iar calea de transmitere este prin sange (transfuzii, infectii, instrumente nesterilizate, stomatologie etc.). Este posibila si transmiterea pe cale sexuala sau prin sarcina.
De mentionat frecventa crescuta la dependentii de droguri injectabile (heroina facuta la mai multe persoane cu aceeasi seringa). Virusul se multiplica rapid in mononuclearele circulante, epiteliul intestinal si biliar. Urmeaza apoi viremia, ce declanseaza insamantarea hepatica si declansarea reactiei de aparare la infectie, ce duce la sindromul imunologic (aparitia de anticorpi) si coincide cu debutul clinic al bolii. Boala are o perioada de incubatie de 6-12 saptamani pana la 9 luni.
HCV da grave complicatii digestive, cardiovasculare, endocrine, glomerulonefrite etc.
Diagnosticul este numai de laborator, in clinici de specialitate, iar tratamentul, in afara repaosului si a dietei corespunzatoare, este strict medical - Interferon asociat cu Ribavirina, indicat si efectuat exclusiv de medici si in clinici de specialitate.
Ca manifestari clinice, se mentioneaza astenia fizica (oboseala), apetitul diminuat, scadere in greutate, icter (subicter) etc. De mentionat ca HCV este descoperit de multe ori intamplator, la efectuarea unor analize de rutina sau specializate, pentru cu totul alte afectiuni.
In ceea ce priveste tratamentul alternativ pe baza de aloe, acesta ofera si confera o gama larga de posibilitati pentru cresterea imunitatii naturale a organismului, pentru reglarea metabolismelor, pentru sustinerea functiei hepatice, pentru cuplarea radicalilor liberi cu antioxidanti, pentru aportul de saruri si vitamine naturale, pentru detoxifierea organismului etc.
Toate acestea se pot realiza cu bune rezultate prin folosirea produselor oferite de Forever Living Products: Aloe Vera Gel, A-Beta-CarE, Fields of Greens; sau Aloe Vera Gel, Forever Bee Pollen, Forever Lycium Plus, Forever Essentials; sau alte combinatii ale acestor produse.
Toate aceste minunate produse naturale nu fac decat sa creasca rezistenta organismului si sa imbunatateasca substantial terapia medicamentoasa.
Mentionez ca sunt unul dintre pacientii care au utilizat si utilizeaza cu bune rezultate aceste produse in terapia adjuvanta (nutritiva) a HCV.

No comments:

Post a Comment