Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

January 02, 2011

Bauturi nutritive de la aloe vera!

Bucuraţi-vă de beneficiile oferite de Aloe vera în cele patru variante de gel proaspăt, stabilizat: Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Forever Bits N’ Peaches ;i Forever Fridom.
Ingredientul principal al acestor produse este reprezentat de gelul proaspăt din frunza de Aloe vera, ce constitue un supliment inegalabil al unei diete sănătoase.
Consumaţi zilnic una dintre aceste băuturi nutritive pentru a imbunătăţi digestia şi absorţia substanţelor nutritive, pentru a spori cantităţile de vitamine, minerale şi aminoacizi prezente în dieta dumneavoastră şi pentru a vă bucura de un stil de viaţă sănătos. 

Forever Pomesteen Power

Specialiştii sunt unanim de acord asupra faptului că antioxidanţii au o importanţă vitală pentru sănătatea şi starea noastră de bine.
În prezent, disputa specialiştilor din domeniul nutriţiei se poartă pentru a desemna fructul cu cele mai puternice proprietăţi antioxidante, fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone, sau fructul cu cea mai ridicată valoare CARO (Capacitatea de Absorţi a Radicalilor liberi de Oxigen).
Forever Pomesteen Power răspunde tuturor acestor exigenţe, fiind un amestec brevetat al celor mai valoroase fructe pentru categoriile mai sus menţionate: rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi seminţe de struguri.
CARO este indicatorul care arată capacitatea unui antioxidant de a înlătura efectele negative ale radicalilor liberi. Valoarea CARO a diferitelor fructe prezină o marjă largă de variaţie chiar la testarea aceluiaşi fruct, efectuată la momente diferite după recoltare.
Este foarte important de ştiut ca toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se află în topul listei valorilor CARO, în special rodia şi mangostanul.
Sucul de rodie conţine mai mulţi polifenoli antioxidanţi decât vinul roşu, ceaiul verde, sucul de merişor sau de portocale. În plus constitue o sursă de vitamine A, C, E şi fier.
Mangostanul este un fruct cunoscut în Asia. Gustul său deosebit a determinat-o pe regina Victoria să îl declare fructul ei preferat, de atunci fiind denumit ,,Regele fructelor”.
Valoarea sa CARO este foarte ridicată, fiind foarte bogat în xantone.
Xantonele reprezintă o familie de compuşi naturali cu proprietăţi antioxidante deosebite, prezenţi în fructe.
Profitaţi de incredibila putere a antioxidanţior din rodie, mangostan şi alte fructe cu Forever Pomesteen Power.
Alte ingrediente Forever Pomesteen Power:
Sorbat de potasiu ( pentru menţinerea aromei).
Administrare Forever Pomesteen Power:
30 ml zilnic sau după dorinţă, preferabil înainte de masă.

Forever Aloe2Go

Cu siguranţă apreciaţi beneficiile Aloe Vera Gel, dar şi proprietăţile antioxidante ale savurosului Pomesteen Power, ce conţine rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi extract din seminţe de struguri. Forever Living Products a reunit beneficiile acestor două produse într-o băutură nutritivă convenabil ambalată, uşor de consumat. Forever Aloe2Go poate fi baut oriune şi oricând, la birou, în maşină sau pe drum. Desfaceţi plicul în zona indicată şi profitaţi pe loc de beneficiile acestor două băuturi nutritive.
Aloe2Go, cu gust delicios, furnizează un plus de energie datorită aportului de carbohidraţi complecşi. Am adăugat aroma dulce şi răcoritoare a mangostanului (supranumit ,,regele fructelor”, datorită gustului rafinat) în Aloe Vera Gel, pentru a crea un cocteil antioxidant de ultimă generaţie. Sistemul vostru imunitar nu va şti de ce este mereu în formă, dar voi veţi cunoaşte secretul!
Rodia conţine mai mulţi antioxidanţi decât afinile, ceaiul verde sau vinul, iar mangostanul este fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone. Studiile recente au demonstrat superioritatea xantonelor faţă de vitamina C şi E în privinţa stimulării sistemului imunitar.
Aloe Vera Gel contribuie în mod natural la consolidarea sistemului imunitar, datorită conţinutului său bogat în polizaharide şi alte substanţe imunostimulatoare.
Datorită proprietăţior sale, gustului excelent şi ambalajului practic, veţi avea întodeauna grijă să vă faceţi plinul de Aloe2Go.
Alte ingrediente Forever Aloe2Go:
Sorbitol, acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzotat de sodiu (pentru manţinerea aromei), gumă de xantan, tocoferol (antioxidant).
Administrare Forever Aloe2Go:
A se consuma 1-2 plicuri pe zi, preferabil înainte de masă. A se păstra la frigider dacă nu a fost consumat conţinutul întregului plic. Conţinul rămas trebuie consumat în maxim 24 ore de la desigilarea plicului. Nu consumaţi produsul dacă ambalaju este deteriorat.

Aloe Blossom Herbal Tea 

Aloe Blossom Herbal Tea este un amestec de plante şi condimente, conceput special pentru a oferi un gust delicios şi o aromă bogată.
Acest ceai este revitalizant, deşi nu conţine cofeină. Fie că este servit fierbinte, fie că i se adaugă cuburi de gheaţă Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat şi este uşor de preparat.
Scorţişoară reconfortantă, coajă de portocale şi cuişoare, pentru un gust plăcut de fructe, pimento ghimbir pentru efecte calmante.
Am adăugat boboci florali de aloe culeşi de pe plantaţiile proprii, pentru un ceai reconfortant, hipocaloric, Aloe Blossom Herbal Tea este o parte importantă a programelor Forever de monitorizare a greutăţii corporale.
Ingrediente Aloe Blossom Herbal Tea:
Scorţişoară, coajă de portocale, cuişoare, frunze de mure, pimento (piper de jamaica), fenicul, ghimbir, nucuşoară, boboci florali de Aloe vera, Gymnema silvestre, muşeţel.
Mod de preparare Aloe Blossom Herbal Tea:
Pentru o cană de ceai fierbinte, folosiţi 1 plic. Introduceţi plicul de ceai în apă clocotită timp de 3-5 minute. Pentru 1 litru de ceai cu gheaţă, introduceţi 4 plicuri în 2 căni cu apă clocotită, timp de 3-5 minute, apoi scoateţi plicurile, completaţi cu încă 2 căni de apă rece şi refigeraţi.

Forever Aloe Bits N’ Peaches

Forever Aloe Bits N’ Peaches un alt mod de a ne bucura de calităţile gelului stabilizat de Aloe vera,întro băutură cu excelentă aromă de piersici. Conţine fragmente de pulpă de Aloe vera şi suc de piersici bine coapte.
De mii de ani, oamenii au folosit Aloe vera pentru beneficiile aduse sănătăţii. Adaosul de piersici furnizează carotenoide-antioxidanţi valoroşi şi sursă de vitamina A, cu rol esenţial în buna funcţionarea a sistemului imunitar.
Forever Aloe Bits N’ Peaches- mai multe ingrediente benefice sănătăţii intr-o băutură nutritivă cu gust excelent. Amestecaţi cu gheaţă şi suc natural de fructe, pentru a vă bucura de comorile oferite de natură, în orice moment al zilei.
Ingrediente Forever Aloe Bits N’ Peaches :
Gel Stabilizat de Aloe vera (cu fragmente de pulpă), fructoză, aromă naturală de piersică, acid citric, concentrat de suc natural de piersici, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzotat de sodiu (pentru menţinerea aromei), acid ascorbic (antioxidant), tocoferol (antioxidant).
Administrare Forever Aloe Bits N’ Peaches :
A se agita înainte de folosire.
A se păstra la frigider după desigilare.
Se vor consuma 60-120ml, de 1-2 ori pe zi.
Doriţi sa primiţi informaţii despre Forever Aloe Bits N’ Peaches, sunteţi interesaţi de produs şi doriţi să-l achizitionaţi?
Aveţi nelamuriri vizavi despre utilitatea băuturii nutritive Forever Aloe Bits N’ Peaches?
Nu ezitaţi…Contactaţi-mă Telefonic

Forever Freedom

Forever Freedom combină Gelul Stabilizat de Aloe Vera, cu gustul plăcut de portocală, cu substanţe necesare menţinerii mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor. Sa inbogăţit Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu sulfat de glucozamină şi sulfat de condroitină, două substanţe de origine naturală,
cu rol în menţinerea mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor. Mai mult, am adăugat vitaminele C şi MSM, o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru menţinerea integrităţii ţesuturilor conjunctive şi buna funcţionare a articulaţiilor.
Sulfatul de glucozamină şi cel de condroitină sunt substanţe naturale ce contribuie la păstrarea structurii şi gradului de hidratare a cartilajelor, aceste ,,amortizoare de şocuri” ale organismului. De asemenea, aceste substanţe ajută la păstrarea vâscozităţii adecvate a lichidului lubrefiant de articulaţii, ceea ce permite glisarea liberă a unei suprafeţe deasupra alteia. Pe măsură ce organismul îmbătrâneşte, capacitatea de a produce substanţele necesare unui cartilaj sănătos scade, ceia ce duce la uzura articulaţiilor.
120 ml de Forever Freedom asigură cantităţile uzuale recomandate pentru sulfatul de glucozamină (1500mg), sulfatul de condroitină(1200mg), plus 750mg MSM şi 250mg vitamina C.
În combinaţie, sulfatul de glucozamină şi sulfatul de condroitină, vitamina C şi MSM-ul constitue prima linie de apărare împotriva deteriorării articulaţiilor. La fel ca în cazul altor produse FLP, aceste substanţe nutritive provin din substanţe naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformaţi Forever Freedom într-un mod practic şi nutritiv de a începe ziua!
Ingrediente Forever Freedom:
Gel Stabilizat de Aloe Vera (suc), sorbitol, concentrat de suc natural de portocale (aromă), fructoză, sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, aromă naturală de portocale, metil sulfonil metan, acid ascorbic(antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzotat de sodiu (pentru menţinerea aromei), tocoferol (antioxidant).
Conţine cochilii de crustacee ( crevere, crab, homar).

Aloe Berry Nectar 
 
Aloe Berry Nectar conţine toate vitaminele, mineralele, aminoacizii si enzimele afate în Aloe Vera Gel, la care se adaugă beneficiile sucurilor de mere şi merişor.
Merişorul are proprietăţi antiseptice asupra tractului urinar, fiind şi o sursă însemnată de vitamina C.
Totodată, merişorul este o sursă naturală de picnogenol, un antioxidant puternic, cu un rol în menţinerea colagenului.
Sucul de mere este bogat în vitaminele A şi C, potasiu şi pectină. Aloe Berry Nectar se poate consuma în timpul meselo sau separat.
Aroma sa delicioasă, naturală, este dată de gustul merişoarelor proaspete şi al merelor bine coapte.
Pentru a fi in egală masură pe placul adulţilor şi al copiilor, am adăugat fructoză, un zahăr natural obţinut din fructe.
Ingrediente Aloe Berry Nectar :
Gel stabilizat de Aloe vera, fructoză, concentrat de suc natural de merişor şi de mere ( pentru aromă), sorbitol, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzotat de sodiu (pentru menţinerea aromei), gumă de xantan, tocoferol (antioxidant).
Administrare Aloe Berry Nectar :
A se agita înainte de folosire.
A se pastra la frigider după desigilare.
Se vor consuma 60-120 ml, de 1-2 ori pe zi.

No comments:

Post a Comment