Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

January 09, 2011

PENTRU SANATATEA SI FRUNUSETEA PARULUI NOSTRU

Stiati ca parul – podoaba noastra capilara- este o anexa a pielii?

Stiati ca parul si unghiile sunt anexe cutanate de natura cornoasa , in timp ce glandele sebacee si sudoripare sunt anexe de natura glandurala?

Stiati ca folosirea indelungata a spray-ului si spumelor fixative pe baza de alcool provoaca imbacsirea foliculilor si invelirea firelor de par cu un strat de lac rigid, responsabil de deshidratarea, decolorarea si incetinirea cresterii parului?

Stiati ca prezenta unor chimicale si a aerosolilor din tuburile in care sunt ambulate marea majoritate a acestor produse constituie un mare dejavantaj  pentru mediul inconjurator?

Stiati ca oxidantii folositi la vopsire parului in nuante de blond deterioreaza aspectul parului?

Hai sa incercam sa numaram de cate ori – pe parcursul unei zile- ne spalam mainile, fata sau de cate ori facem dus, mai ales in zilele toride, chiar daca nu suntem murdari, ci doar pentru ca am transpirat sau pentru a ne racori, pentru a ne simti bine, pentru a ne inviora…
Si atunci oare de ce parul nu este spalat de toata lumea in fiecare zi? Care sa fie oare motivul pentru care persista acest obicei gresit de a nu spala parul zilnic? Poate nestiinta, ignoranta sau neglijenta!!! Insa am putea sa analizam noile informatii care au aparut despre noile produse , ba mai mult am putea sa optam pentru folosirea acelor produse care au fost special concepute  pentru a fi folosite in mod frecvent, zilnic fara a provoca nici un neajuns parului.
Va  invite sa facem o scurta incursiune in lumea produselor pe baza de gel stabilizator de aloe vera. Acest gel stabilizator, care este practice identic cu sucul din interiorul unei frunze de aloe vera,  are un efect hidratant, umectant,  de calmare rapida, moriv pentru care este ingredientul-cheie prezent in toata colectia de  produse capilare.

ALOE JOJOBA SHAMPOO
Un sampon cu pH neutru si actiune delicatã pentru un pãr curat, moale, strãlucitor si usor de pieptãnat. Întregii familii îi va menþine - prin activitatea sa enzimaticã - sãnãtatea firelor de pãr si a scalpului! O binefacere pentru problematica pãrului si pentru cea a scalpului, deoarece posedã:
1. efect bactericid si fungicid - combate mãtreaþa si
seboreea;
            2. activitate enzimaticã - desprinderea si dizolvarea
depozitelor de celule moarte;
            3. -aminoacizi - pentru integritatea papilelor si a foliculilor
firelor de pãr;
            4. acþiune anti-pruriginoasã - calmeazã iritatiile scalpului;
            5. saponine naturale - curãtã delicat, poate fi utilizat ori de
câte ori este nevoie;
            6. formula concentratã - utilizarea pentru orice tip de pãr.

ALOE JOJOBA CONDITIONING RINSE
Iatã formula celui mai bun balsam revitalizant pentru pãr, pe bazã de aloe, jojoba si proteine vegetale!
Acest balsam cu pH echilibrat rehidrateazã pãrul deteriorat, contribuie la refacerea firelor despicate, conferã pãrului o rezistentã mai mare, strãlucire, volum, maleabilitate si usurintã la coafat. Conceput pentru a actiona sinergic în cadrul gamei, dupã o tehnologie de ultimã orã, posedã calitatea de a actiona delicat, dar eficient asupra pãrului, pentru a-i reda starea initialã, aspectu sãu vaporos si mãtãsos. Ingredientele de bazã - gelul de Aloe  vera, proteinele vegetale si provitamina B5 - nu permit atragerea particulelor de praf sau a impuritãtilor, dar acoperã firul de pãr cu o peliculã finã, rehidratantã, reparatorie, protectoare, modelantã si, astfel, pãrul nu se mai degradeazã usor, mai ales la vârfuri (fenomen de înspicare). Dupã spãlare si clãtire cu apã din abundenþã, se indicã mentinerea balsamului pe pãr timp de 2-3 minute, dupã care urmeazã clãtirea definitivã si uscarea. Este de retinut: :
1.      utilizarea sa în cadrul gamei de produse, pentru sinergia actiunilor;
2.      utilizarea sa ca tratament de refacere pentru orice tip de pãr;
3.      actiunea sa antielectrostaticã;
4.      formula sa concentratã - utilizare pentru orice tip de par.


FOREVER ALOE STYLING GEL

Un produs modern, necesar modelãrii coafurilor feminine sI masculine, la aproape toate vârstele! Un produs care hidrateazã firul de pãr datoritã prezentei gelului stabilizat de Aloe vera! Un produs care poate fi folosit atât pe pãrul umed, cât si pe pãrul uscat, conferind - în orice moment - un look la modã! Nu uitaþi, FOREVER ALOE STYLING GEL:
1.      posedã o formulã performantã - actiune sinergicã în cadrul gamei;
2.      fortificã si reface pãrul, conferã volum, strãlucire, rezistenþã si aspect sãnãtos;
3.      nu contine alcool, deci nu provoacã deshidratare firelor de pãr;
4.      este disponibil intr-o cantitate avantajoasã: 227 ml






 
                ALOE PRO – SET

Un fixativ fãrã alcool - îmbogãtit cu vitamine si gel stabilizat de Aloe vera - asigurã un aspect natural si o menþinere îndelungatã a coafurii!
Forever Aloe Pro-Set nu provoacã deshidraterea pãrului sau un apect îmbâcsit al coafurii, asa cum se întâmplã dupã utilizarea unor fixative care contin alcool. Pentru a rãspunde celor mai exigente cereri ale consumatorilor, FLP a realizat acest spray fixativ fãrã alcool, de o deosebitã calitate a ingredienþilor. Formula non-alcoolicã, prezenta apei purificate si a gelului stabilizat de Aloe vera, alãturi de proteine vegetale si provitaminã B5,constituie atu-urile acestei formule modelante, fixatoare, rehidratante si protectoare, care:
1.      fixeazã pãrul fãrã nici un pericol;
2.      reface nivelul de hidratare, modificat de uscarea la cald sau expunerea la soare;
3.      poate fi utilizat în cadrul gamei pentru o actiune sinergicã;
4.      nu contine alcool; nu afecteazã mediul înconjurãtor;
5.      posedã un ambalaj practic si elegant (178 ml).

Stiaþi cã folosirea ALOE FIRST s-a dovedit a fi o mãsurã de protejare a pãrului fatã de actiunea nocivã a factorilor de mediu, a clorului din apa de robinet, precum si o binevenitã protectie în etapa premergãtoare aplicãrii solutiilor pentru obtinerea de ondulatii permanente ce provoacã deshidratare intensã?

Stiaþi cã ALOE VERA GELLY este preferat de hair-stylisti pentru protectia scalpului înainte de vopsiri si ondulaþii permanente si de cadre medicale în cazul seboreei, al unor eczeme, al psoriazisului sau în unele cazuri de impetigo?

Dr. Zenovia Mateescu
Medic specialist MG - adul]i
Consultant beauty & skincare & make-up

Sursa:  Revista Forever Living Products

No comments:

Post a Comment