Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

April 02, 2011

Arctic-Sea Omega3

Omega-3 este un acid gras esential polinesaturat, ce se gaseste in corpul somonului si al altor animale marine, iar omega-9 este acid gras esential nesaturat, ce se gaseste in uleiul de masline. Fiecare capsula contine 225 mg de EPA (acid eicosapentanoic), 150 mg de DHA (acid docosahexanoic) si 150 mg de acid oleic, toate lipsind din majoritatea dietelor.
In urma a peste 10 ani de cercetari, s-a demonstrat ca o serie de boli ale lumii civilizate, precum cardiopatiile, diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala si cancerul au o incidenta mult mai redusa la pescarii japonezi si la eschimosi. Aceste observatii i-au determinat pe nutritionisti firmei Forever Living Products sa conceapa Arctic-Sea Omega3, un produs obtinut din ulei de peste marin si ulei de masline, care normalizeaza metabolismul lipidic. In urma unor cercetari clinice indelungate, acizii grasi Omega-3 care se gasesc in pestele de apa rece de mare adancime, pot oferi numeroase efecte benefice sanatatii. Lipsa consumului de acizi graşi nesaturaţi Omega - 3 poate cauza boli oculare, furnicaturi in brate si picioare, slabiciune musculara, probleme dermatologice, cat si la schimbari de comportament. Omega-3 sunt esentiali, deoarece nu pot fi produsi de catre organism si, ca urmare, trebuie introdusi prin alimentatie. Alti acizi grasi nesaturati, care se gasesc in masline, sunt Omega-9. Acestia sunt de preferat in locul grasimilor animale saturate, datorita proprietatii lor de a reduce nivelul de colesterol. Daca acizii grasi nesaturati Omega-3 si Omega-9 sunt consumati in locul grasimilor saturate, are loc o scadere semnificativa a grasimilor din sange, micsorand astfel riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.

Efecte
ofera protecţie impotriva bolilor cardiovasculare prin scaderea nivelului colesterolui;
diminueaza raportul colesterol - HDL care masoara depunerile de colesterol pe peretii arterelor:
scade nivelul trigliceridelor, facand ca hematiile (globulele rosii) sa fie mai putin rigide si mai flexibile, ceea ce le permite sa circule cu mai multa usurinţa in sistemul circulator;
scade capacitatea trombocitelor (celule implicate in coagulare) de a forma legaturi intre ele, prevenind astfel formarea cheagurilor, care pot duce la infarct miocardic si ischemii cerebrale.
ajuta sistemul imunitar, fiind curant si stabilizator, inlatura durerea de cap si are efecte pozitive in tratamentul leucemiei.
Utilizari
in tratamentul problemelor vasculare;
hipertensiune arteriala (asociat cu Aloe Vera Gel si Garlic-Thyme);
ateroscleroza, arteriopatie, gusa, scleroza multipla (asociat cu Aloe Vera Gel si Nature Min);
ofera intr-o anumita masura protectie impotriva migrenelor, hipertensiunii arteriale, atacurilor cerebrale, artritei reumatoide, astmului, cancerului, etc.
Curativ
Se administreaza zilnic, in doze de 1-2 capsule, in urmatoarele tratamente:

Afectiuni cardiovasculare;
Disfunctia Cerebrala Progresiva (DCP): Boala lui Alzheimer;
Tromboflebita, flebita, tromboza;
Varice.

No comments:

Post a Comment