Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

April 15, 2011

Forever Lite –Vanilla

Pierderea unor kilograme, cresterea masei musculare sau deliciul unui pranz datator de forta, iata tot atatea modalitati in care poate fi folosit Forever Lite! Se poate consuma in amestec cu lapte sau suc de fructe. Forever Lite ofera o variata combinatie de vitamine, minerale, proteine si carbohidrati, atat de necesare in perioada de crestere si refacere, precum si sportivilor ce practica body-building sau culturism. Necesarul zilnic de vitamine si minerale este asigurat integral prin consumarea a 2 doze. Un pahar de Forever Lite contine 18 aminoacizi (inclusiv cei 8 aminoacizi esentiali), fier, seleniu, crom, iod si fibre solubile si insolubile. Pentru a contracara actiunea radicalilor liberi au fost adaugate betacaroten si vitaminele A si E, iar pentru a mentine nivelul glicemiei in limite normale s-a folosit fructoza - un indulcitor natural - in locul zaharului sau al aspartamului. O cutie contine aproximativ 20 doze, echivalentul a 20 de mese. Aroma de vanilie.Principii active: Aminoacizi, Calciu, Crom, Fier, Fosfor, Iod, Magneziu, Mangan, Seleniu, Vitamina A, Vitamina B1, Vitamina B12, Vitamina B2, Vitamina B3, Vitamina B5, Vitamina B6, Vitamina B8, Vitamina B9, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina E, Zinc            

Utilizari
Pentru slabire:
Se recomanda o data pe zi in cura de slabire lenta si de 2 ori pe zi in cea de slabire accelerata, in locul meselor principale. Se recomand o a treia masa normala, dar saraca in calorii. In acest fel puteti slabi fara riscul de a va imbolnavi si fara a pierde din masa musculara. Metabolismul se reechilibreaza iar depozitele adipoase inutile se consuma.

Pentru suplinirea alimentatiei:
Se recomanda folosirea acesti produs pe post de desert, dupa fiecare masa.
De asemenea, se recomanda de 3 ori pe zi dupa mesele principale, persoanelor aflate in perioada de recuperare in urma unor operatii si pentru copii, sau chiar adultii care sunt sub greutate si au nevoie de un aport nutritiv substantial pentru intarirea organismului. Se recomanda si in sportul de performanta, pentru marirea masei musculare, cate o doza de shake cu 20 minute inainte si dupa antrenamente. Forever Lite mai poate fi utilizat si in boli pulmonare cronice si afectiuni hgepatice cronice.

Administrare
Fiecare portie se mixeaza cu 1-3 decilitri de lichid (lapte degresat, suc natural, iaurt, apa etc.) si se recomanda in urmatoarele tratamente:

Afectiuni pancreatice;
Combaterea efectelor secundare dupa chimio si radioterapie;
Disfunctia Cerebrala Progresiva (DCP): Boala lui Alzheimer;
Leucemie;Obezitate;Sarcina;

No comments:

Post a Comment