Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

April 02, 2011

Forever Echinacea Supreme


Echinacea are o traditie îndelungatã în cultura indienilor din tinuturile Americii de Nord, care o preferau pentru menþinerea sãnãtãtii în timpul iernii. În acest scop, indienii aplicau cataplasme cu rãdãcinã, efectuau gargarisme si consumau ceaiuri de Echinacea. Planta a jucat un rol important pânã în anii '40. Europenii, care au descoperit-o în anii '30, o folosesc încã în mod intens. 

Botanistii au numit-o Echinus (arici de mare) pentru a descrie centrul florii, în formã de con ghimpos. Zona de origine este vestul mijlociu, din vestul statului Pennsylvania pânã la Kansas, si se întinde spre sud pânã în nordul statului Texas din SUA. Sute de studii stiintifice au dovedit cã Echinacea sprijinã functia sistemului imunitar. Recent, a fost descoperit mecanismul prin care actioneazã Echinacea. Unul dintre primii factori de apãrare ai organismului este reprezentat de o substantã numitã acid hialuronic (AH). AH se gãseste în þesuturi, între celule, având rol de liant. Enzima hialuronidaza atacã AH printr-un mecanism încã incomplet elucidat. Ca urmare, AH îsi pierde rapid consistenta (de gel), iar liantul îsi pierde eficacitatea. Când enzima reusese sã distrugã integritatea barierei formatã de AH, are de suferit functia imunitarã. S-a dovedit cã Echinacea împiedicã enzima sã dizolve AH.
 
Forever Echinacea Supreme contine - pentru un efect benefic maxim - cele mai apreciate specii de Echinacea (E. purpurea si E. angustifolia), Hydrastis canadensis si extract din seminte de struguri.

Forever Echinacea Supreme contine cele mai valoroase varietãti de Echinacea (purpurea si angustifolia), atât de mult pretuite, plus rãdãcinã de Hydrastis canadensis si extract de seminte de struguri pentru a oferi un beneficiu maxim. 

Utilizari
intareste sistemul imunitar, raceli si gripe, prevenire atacurile cardiace si cerebrale, promoveaza activarea limfocitelor T, stimuleaza regenerarea tisulara, reduce inflamatia in artrita si afectiuni inflamatorii ale pielii, inhiba hialuronidaza, pentru a impiedica accesul bacterilor la celulele sanatoase, stimuleaza numarul de leuocite la bolnavii de cancer supusi radioterapiei.

ALTE INGREDIENTE: Celulozã, acid stearic, stearat de magneziu, croscarmeloz' sodicã, dioxid de siliciu si hidroxipropilmetilcelulozã. 

CONTINUT: 60 tablete 




No comments:

Post a Comment