Cumpara la PRETUL REDUS.

Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de REDUCEREA de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria AFACEREA, devenind partener cu firma Forever Living Products.
ATENTIE MARE! NU CAUTAM AGENTI DE VANZARI SAU VANZATORI. CAUTAM PARTENERI CARE ISI DORESC O AFACERE CE OFERA SIMULTAN BANI, TIMP LIBER, SANATATE, LIBERTATE!
INTRA PE https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=why_flp PENTRU CATEVA DETALII

December 30, 2010

Pentru un ten frumos si o piele hidratata…2

Asa cum v-am promis azi va voi da amanunte despre alte produse de la Forever care va confera pielii hidratarea dorita si au grija de sanatatea ei….

Sonya Skin Care Kit - singura colectie de machiaj din lume pe baza Aloe vera – care “face pielea sa se simta tot atât de bine precum o face sa arate”, asigura concomitent efect de îngrijire si de make-up. Combinatia sa unica de ingrediente naturale cuprinde gel stabilizat de Aloe vera, vitamine antioxidante, extracte marine si vegetale cu actiune cutanata protectoare, calmanta si nutritiva. Aceasta colectie minunata contine o bogatie de culori si nuante, în raport cu fiecare coloratie cutanata. Cu Sonya orice capriciu poate fi îndeplinit, deoarece versatilitatea ei permite cu usurinta schimbarea look-ului de zi cu cel de seara! Asadar, nu mai cauta alte solutii! Las-o pe Sonya sa te învete cum sa arati minunat!

O trusa care contine urmatoarele produse:









1. Balancing Cream (crema hidratanta pentru ten);  
 Bogata in Aloe Vera, extracte revitalizante si agenti hidratanti de exceptie, Sonya Aloe Balancing Cream mentine nivelul optim de hidratare a pielii, precum si frumusetea tenului. Utilizeaz-o impreuna cu Aloe Nourishing Serum si pielea ta va fi moale, catifelata si hidratata, ca niciodata!

         Mod de utilizare:  Se aplica dimineata si seara, dupa Sonya Aloe Nourishing Serum. Indeparteaza discul de plastic si lingurita-masura de sub capacul recipientului. Ia cateva lingurite din continut si pune-le pe discul de plastic. Aplica crema cu varfurile degetelor pe fatã si decolteu, apoi maseaza pana la absorbtia completa. Clateste lingurita si discul de plastic cu apa calda dupa fiecare folosire, apoi sterge-le cu un prosop curat inainte de a le pune la loc, sub capacul recipientului.
2. Deep Cleansing Exfoliator (exfoliant natural pentru ten);
Expunerea zilnica la factorii de mediu se reflecta asupra tenului tau. Pentru acele momente in care pielea ta are nevoie de o exfoliere intensa, dar fara iritatia asociata cu exfoliantele dure, Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator este alegerea perfecta. Datorita continutului bogat in aloe si particulelor naturale de jojoba, acest exfoliant bland curata in profunzime, reprezentand combinatia ideala care iti va lasa pielea moale si catifelata. Aloe este factorul de hidratare perfect, iar particulele de jojoba sunt responsabile pentru curatarea in profunzime a pielii tale.
Mod De Utilizare Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator:  Se foloseste de doua ori pe saptamana, dupa curatarea prealabila a tenului cu Sonya Aloe Purifyng Cleanser. Umezeste fata cu apa, apoi aplica exfoliantul si maseazã usor cu varfurile degetelor (evitand cu grija zona ochilor) timp de doua-trei minute. Clãteste cu apa calduta, apoi usuca tenul prin tamponare cu un prosop.
3. Nourishing Serum (agent de refacere al nivelului optim de hidratare al tenului);
Sonya® Aloe Nourishing Serum cu extract de ceai alb pãstreazã si împrospãteazã nivelul de hidratare a pielii tale, mentinându-i aspectul tânãr cât mai mult timp. Formula sa usoarã este atât de finã, încât aplicarea devine o joacã de copii. Reprezintã o bazã perfectã pentru Sonya Aloe Balancing Cream.
INGREDIENTE :Aloe barbadensis gel (gel stabilizat de Aloe vera), ciclometiconã, apã, dimeticon crospolimer, dimeticon, glicerinã, butilenglicol, poliacrilamidã, izoparafinã C13-14, lauret-7, poliyobutenã hidrogenatã, extract de Camellia Sinesis (ceai alb), extract de Mimosa Tenuiflora Bark, acetat de tocoferil, fosfat ascorbil de sodiu, 1,2-hexandediol, caprilil glicol, tropolon, parfum.
MOD DE FOLOSIRE: Se foloseste dimineata si seara, dupã Sonya Aloe Refreshing Toner. Aplicati trei picãturi pe vârfurile degetelor cu ajutorul pompei si apoi masati-l pe fatã, gât si decolteu.
- Contine extract de ceai alb.
- Formulã usoarã, finã.
- Reface nivelul optim de hidratare a pielii.
4. Purifying Cleanser (demachiant natural);   
Primul pas al programului de îngrijire Sonya Skin Care, acest produs remarcabil de curatare a tenului, cu aloe si extracte din fructe, este special creat pentru a îndeparta cu blândete urmele de machiaj si impuritatile, fara sa usuce pielea. Sonya Aloe Purifying Cleanser îti va lasa fata catifelata, proaspata si curata. Pentru cele mai bune rezultate, foloseste, dupa curatare, Sonya Aloe Refreshing Toner, împreuna cu celelalte produse din gama Sonya Skin Care.

INGREDIENTE: Aloe barbadensis gel (gel stabilizat* de Aloe vera), apa, etilhexil hidroxistearat, gliceril stearat, metil glucet-20, sorbitol, dimeticona, etilhexil palmitat, arginina, cetil-alcool, stearat PEG-75, cetet-20, stearet-20, glicerina, extract de fruct de Cucumis Stativus (castravete), extract din fruct de Citrus Medica Limonum (lamâie), sorbitan lauret, polisorbat-20, carbomer, 1,2-hexanediol, caprilil glicol, tropolon, EDTA disodic, parfum.

MOD DE UTILIZARE: Începe fiecare dimineata si seara cu Sonya Aloe Purifying Cleanser. Aplica-l pe vârfurile degetelor ti distribuie-l egal pe degete printr-o mitcare de frictionare. Maseaza demachiantul pe întreaga suprafata a fetei ti a gâtului. Sterge excesul cu o discheta demachianta si apoi clateste fata si gâtul cu apa calduta. Contine aloe si extracte din fructe. Îndeparteaza delicat machiajul si impuritatile. Nu usuca pielea.
5. Refresing Toner (lotiune tonica fara alcool)   
Sonya Aloe Refreshing Toner contine extract de ceai alb si agenti de hidratare vitali pentru mentinerea sanatatii pielii tale.
        Ingrediente:
        Aloe barbadensis gel (gel stabilizat* de Aloe vera), apa, glicerina, metil glucet-20, sorbitol, hialuronat de sodiu, ceara de jojoba, esteri PEG-120, sodiu lactat, beta-glucan, extract din frunza de Camellia Sinesis (ceai alb), extract din fruct de Cucumis Sativus (castravete), alantoina, 1,2-hexanediol, caprilil glicol, tropolon, PEG-40 ulei de castor hidrogenat, tridecet-9, acid citric, EDTA disodic, parfum.
        Mod de utilizare:
        Se foloseste dimineata si seara dupa curatarea tenului cu Aloe Purifying Cleanser. Se aplica pe o discheta demachianta, pe complexul fata – gat – decolteu.

O alta crema care are grija de tenul nostru este Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream care nu este inclusa in setul prezentat mai sus

Contine  extract din scoarta de pin. Un nou produs al liniei Sonya Skin Care.
Extractul din scoarta de pin combate radicalii liberi pentru a ajuta la pastrarea si imbunatatirea continutului de colagen al pielii - una dintre cele mai bune metode pentru a contracara semnele de imbatranire.
Permite-i cremei Sonya Aloe Deep Moisturizing Creme sa ajute la hidratarea profunda a straturilor exterioare ale pielii, pentru a le restabili si mentine stralucirea tinereasca, si a potoli, ca niciodata pana acum, setea pielii tale pentru hidratare!
Cu Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream, pielea isi recapata si isi menţine aspectul tineresc!

December 26, 2010

Pentru un ten frumos si o piele hidratata...1

Anul 1935 a reprezentat inceputul utilizarii aloei vera in tratamente medicale si avizul medicinii asupra acestei plante. Astfel, intr-un articol din SUA se prezenta in acel an succesul obtinut in tratarea cu aloe vera a leziunilor pielii provocate de razele X. Din acel moment utilizarea plantei aloe vera in tratamentele pentru orice problema de la nivelul pielii (arsuri, dermatite, leziuni etc.) a prins un elan extraordinar.
Planta Aloe Vera apartine familiei din care face parte si ceapa/usturoiul; exista aproximativ 300 de specii, cea mai importanta si cu beneficii extraordinare pentru noi fiind ALoe Barbandensis Miller. Aloe vera contine aproape 20 de aminoacizi, minerale esentiale precum calciul, magneziul si sodiu in cantitati suficiente, enzime, vitamine si alte componente, astfel avand proprietati medicinale si cosmetice. Aloe vera se regaseste intr-o serie de produse, de la creme pentru tratarea leziunilor, hidratante, geluri de curatat tenul,bauturi nutritive si multe altele. Astfel se poate utiliza atat intern, cat si extern, aducand beneficii in ambele cazuri.
Se mai utilizeaza si in cazul implanturilor dentare pentru a preveni aparitia vreunei infectii. Raspund foarte bine la tratamentul cu aloe vera si alte probleme de la nivelul gurii, cum sunt gingivitele, paradontozele, candidoza, stomatita etc. Aloe vera este planta care se va utiliza din ce in ce mai mult in procedurile noi antiinflamatorii, antivirale, precum si beneficii imunologice.
Aloe Vera se poate gasi sub forma de gel, spray, lotiuni, lichida, crema si capsule. In India, medicii recomanda cremele cu aloe in special pentru eruptiile de la nivelul tenului si alergiilor. Hidrateaza si hraneste foarte bine pielea, avand chiar efecte miraculoase in anumite cazuri.
Pe langa beneficiile externe clare, aloe vera ajuta foarte mult atunci cand este utilizata intern; astfel, echilibreaza aparatul digestiv, regenereaza la nivel celular, are efect antibacterian si antifungic. Aceste proprietati fac din aloe vera una dintre cele mai sanatoase plante pentru organism.

De multe ori problemele de la nivelul pielii sunt cauzate de o problema interna de fapt. De aceea, pentru un ten frumos si o piele hidratata, pe langa aplicarea externa de creme sau lotiuni cu aloe vera, este recomandat si consumul intern de Aloe vera Gel impreuna cu pastilele gelatinoase Forever Active Probiotic  pentru detoxifierea si improspatarea organismului.

Iata cateva dintre cremele care ne ajuta sa avem o piele catifelata si hidratata……

1. Aloe Propolis Creme
Reprezinta mult mai mult decat o simpla crema hidratanta! De fapt, textura ei onctuoasa, densa, realizata din gel stabilizat de aloe, propolis, extracte de musetel, de tataneasa (doua plante medicinale utilizate constant pentru ingrijirea pielii), vitamina A si E, ajuta la mentinerea sanatatii si tonicitatii tenului.
Utilizari:
Crema a dat rezultate foarte bune in:
acnee juvenila;alergii cutanate;abcese;arsuri (termice, chimice si de iradiere);furuncule, foliculita (necesita schimbarea foarte frecventa a pansamentelor);negi;eczeme;muscaturi, intepaturi de insecte;micoze;tumefieri dureroase;cheratoza;psoriazis (impreuna cu cura interna si Aloe First);ulcer varicos (impreuna cu Aloe First).
Rezultate cu totul deosebite s-au obtinut si in tratamentul tenului, impreuna cu Aloe Liquid Soap si  detoxifiere interna cu Aloe Vera Gel si  Forever Active Probiotic.


2. Aloe Vera Gelly
Un produs ce reflecta identitatea sucului obtinut direct din frunza de aloe, din interiorul careia izvorasc calitatile minunatei plante! Gelul translucid se absoarbe rapid, este un emolient al epidermelor sensibile, contine agenti de hidratare, umectanti si are un minunat efect calmant.

Utilizari
regenerare tisulara dupa operatii chirurgicale;traumatisme acute ale pielii, muschilor si articulatiilor; rani, contuzii, arsuri, degeraturi,furuncule, abcese, inflamatii,ulcere, intepaturi de insecte,hemoroizi, dermatite de orice tip,psoriazis,sclerodermie,seboree,escare,favorizeaza vindecarea ranilor fara cicatrici inestetice.

Administrare
Sfera de actiune a cremei Aloe Vera Gelly se suprapune peste cea a produsului Aloe First. Se recomanda mai intai toaleta foarte buna a suprafetei in cauza, apoi aplicare de Aloe First si dupa aceea ungerea din abundenta cu Aloe Vera Gelly.

Atentie: nu se va aplica pe suprafete murdare! Se aplica pe/in rana, se poate aplica sub pansamente (produsul asigura o foarte buna oxigenare a ranii sau arsurii si totodata protectie impotriva germenilor patogeni); se repeta aplicarea de 3-4 ori pe zi. in cazul plagilor, profilaxia antitetanica este obligatorie.

3. Aloe Lotion
Un produs hidratant de exceptie, util in orice situatie! Aloe Lotion pentru fata si corp asociaza cele mai ridicate concentratii de gel stabilizat de aloe, ulei de jojoba, colagen, elastina si vitamina E, pentru realizarea unei emulsii fine, discret parfumate, calmante, destinate epidermelor uscate sau iritate. Restabileste rapid valorile pH-ului, reda suplete si catifelare pielii.

Utilizari
intreþinerea pielii,tromboflebite,varice, hemoroizi,zona Zoster,cicatrizarea rãnilor,acnee,
masaj regenerator,tratamente cu ultrasunete.
Atenþie: in caz de flebite, tromboflebite, varice crema se aplicã local dar nu se face masaj!

Administrare
pentru rezultate optime se recomanda folosirea cremei R3 Factor de doua ori pe zi, dupa curatarea in prealabil a tenului, a gatului si a mainilor cu Aloe Liquid Soap.

4. Aloe Moisturising Lotion

Aloe Moisturizing Lotion poate fi folosita pentru ingrijirea fetei sau a corpului. Aceasta emulsie densa combina calitatile gelului de aloe stabilizat, alantoinei, uleiului din miez de sambure de caise, uleiului de jojoba, elastinei si colagenului solubil pentru calmare si inmuiere.

Utilizari
Crema se dovedeste foarte utila in: leziuni superficiale ale pielii, zgarieturi, plagi minore, cuperoza,edeme, varice de suprafata, hidratarea tenului, baza de machiaj hranitoare si emolienta.







Acestea sunt doar cateva dintre cremele de la Forever living Products. In zilele care vor urma am sa va spun si despre alte creme care va ajuta sa va mentineti pielea sanatoasa, catifelata si hidratata.

December 24, 2010

Forever Cardiohealth

Aceia dintre noi care se bucura de o inima sanatoasa  nici nu isi dau seama cat sunt de norocosi. Insa noi incepem sa ii dam mai multa importanta numai atunci cand vreun apropiat de-al nostrum se confrunta cu o afectiune serioasa cardiovasculara. Atunci constientizam ca Inima este motorul vietii si trebuie tratata ca atare.
Forever Living Products iti pune la dispozitie unul dintre cele mai noi produse revolutionare conceput special pentru a asigura sanatate sistemului cardio vascular, care se poate folosi alaturi de Aloe vera gel. Acest revolutionary produs este cardiohealth!

Componentele produsul Cardiohealth sunt:
  1. Coenzima Q10 –acesta enzima este produsa de catre organism pentru desfasurarea normala a proceselor biochimice din cellule, chiar si cele cardiace si vasculare. Nivelul acestei enzime scade insa  pe parcursul inaintarii in varsta, iar aceasta lipsa o putem procura din suplimentul  Forever Cardiohealth.
  2. Extrase vegetale ( de sofran, de struguri, de boswellia serrata, de frunze de maslin) – sunt benefice pentru sanatatea aparatului cardiovascular
  3. Magneziu si crom – pentru sanatatea inimii
  4. Lecitina – recunoscuta pentru efectul de lubrifiere a vaselor si de mobilizare a lipidelor cu rol de prevenire a depunerii lor pe peretii vaselor
  5. Vitaminele C si E – cu effect puternic antioxidare

Acest supliment se poate consuma  alaturi de primul dvs pahar de aloe vera gel, pentru a spori beneficiile oferite de miraculoasele frunze de aloe.
Turnati continutul plicului in paharul cu aloe, amestecati usor si savurati!

Macar atat putem face pentru un muschi care bate de aproape  o suta de mii de ori pe zi!

December 22, 2010

Mentine-ti corpul in forma

Alergarea poatefi obositoare, dureroasa si plictisitoare. Dar de ce exista totusi asa de multe personae care continua sa alerge?

    In cele ce urmeaza am sa va redau cateva dintre cele mai importante beneficii ale alergatului:
1.      Alergarea inbunatateste elasticitatea arterelor, deci se mentine tensiunea arteriala  in limite normale
2.      Alergarea ajuta la maximizarea capacitatii pulmonare, mentinand plamanii puternici. Chiar si fumatorii isi pot recupera capacitatea pulmonara prin alergare.
3.      Alergarea intareste inima, ajutand la prevenirea atacului de cord
4.      Cei care alearga transmit energie pozitiva in jurul lor
5.      Alergarea inbunatateste functiile organismului: somnul,mancatul si relaxarea
6.      Alergarea asigura un bun echilibru intre fizic si psihic. Atunci cand sunteti obositi intellectual, incercati sa inlocuiti privitul la tv sau navigarea pe internet cu o plimbare in ritm alert sau chiar o alergare usoara. Veti simti imediat diferenta!
7.      Alergarea repune muschii in miscare, ne ajuta san e remodelam corpul si sa aratam mai bine.
8.      Alergarea usoara este cea mai simpla activitate sportivca care ne ajuta sa consumam grasimile din organism
9.      Alergarea ne poate ajuta san e dezvoltam personal

Iata cateva dintre suplimentele Forever care va ajuta sa va mentineti in forma si sa faceti fata stresului cotidian:

            Forever Essentials

Complexul de suplimente alimentare “Forever Essentials” reuneste intr-un ambalaj  5 dintre cele mai apreciate suplimente de la forever. Aceste suplimente sunt bogate in vitamine si minerale esentiale, in fitonutrienti si antioxidant ice vor face ca organismul  sa fie zi de zi in forma maxima.
Alese pe baza capacitatii de a intensifica energia si vitalitatea organismului, suplimentele alimentare existente in plicurile Forever Essentials sunt:
-         2 tablete de Forever Bee Pollen
-         2 tablete de Forever Absorbant -C
-         1 capsula gelatinoasa Forever –A-Beta-CarE
-         4 tablete de Forever Nature-Min
-         1 capsula gelatinoasa Forever arctic-Sea

Beneficii: 
- Necesarul zilnic de suplimente intr-un plic la indemana
- Creste energia si vitalitatea
O cutie contine necesarul pentru o luna.

            Forever Ginkgo Plus

Intretineti-va creativitatea cu Ginkgo biloba, legendarul “ tonic al creierului”. Forever Ginkgo Plus este o combinatie unica de patru plante originare din China. Ginkgo biloba este unul dintre cele mai cunoscute suplimente alimentare din Europa si America de Nord.
Extractul din frunzele de ginkgo contine flavonoide si terpenoide care cresc rezistenta capilarelor, avand si proprietati antioxidante. S-a dovedit ca ginkgo inbunatateste circulatia cerebrala , ceea ce il face un remarcabil “tonic al creierului”.

Beneficii: - Creste fluxul de sange catre creier
-         Favorizeaza circulatia sangelui
-         Creste energia organismului
-         Contine ingrediente vegetale cu efect tonic care actioneaza in sinergie cu binefacerile oferite de ginkgo

Nota: Ginkgo Plus este contraindicate in perioada de sarcina si copiilor sub sase ani!


            Forever Echinacea  Supreme

Echinacea era folosita  de catre indienii din tinuturile Americii de Nord pentru mentinerea sanatatii in timpul iernii.
In present sute de studii stiintifice au dovedit ca Echinacea sprijina sistemul imunitar. Unul dintre primii factori de aparare ai organismului este reprezentat de o substanta denumita acid hialuronic (AH). Acest acid se gaseste in spatiile intracelurare, avand rol de liant al celulelor.  Exista o enzima, numita hialuronidaza care ataca acest acid hialuronic.Astfel  AH isi pierde rapid consistenta de gel, iar liantul isi pierde eficacitatea.
Cand enzima reuseste sa distruga integritatea  barierei formate de AH, are de suferit functia imunitara. S-a dovedit ca Echinacea impiedica aceasta enzima sa dizolve AH.

Forever Echinacea Supreme contine cele mai valoroase specii de Echinacea ( purpurea si angustifolia), radacina de Hydrastis Canadensis si extract de seminte de struguri pentru beneficii maxime.

Beneficii: - Sprijina functiile sistemului imunitar
                 - Contribuie la mentinerea sanatatii


December 21, 2010

ALOE FIRST

Usor de pulverizat, Aloe First contine gel stabilizat de Aloe vera, propolis, alantoina si un complex exclusiv de 11 extracte din diferite plante. Are un pH echilibrat si poate fi utilizat si de persoanele cu piele foarte sensibila.
Datorita gamei largi de aplicabilitate, Aloe First este un produs ce nu trebuie sa lipseasca din orice casa.

Aloe First se foloseste pentru:

-laringita;
-mucisori abundenti sau nas iritat de la ei;
-iritatii pe piele;
-arsuri - pulverizat pe zona afectatã dispare durerea, nu se mai formeazã flictene, refacerea tisularã este mult mai rapidã si nedureroasã;
-leziuni tegumentare diverse: plãgi zdrobite sau suprainfectate, contuzii, eruptii cutanate, escare;
-inflamatiile mucoasei bucale (pulverizat în cavitatea bucalã): stomatite, afte bucale si linguale, micoze bucale;
-paradontopatii (unde se asociazã cu pasta de dinti si curã internã);
-opreste evolutia faringitelor, laringitelor si amigdalitelor incipiente (pulverizat în cavitatea bucalã si gargarã);
-ulceratii cronice, ulcere varicoase (în combinatie cu Aloe Propolis Creme);
-micoze diverse (pitiriazis versicolor, ciuperci interdigitale);
-vaginal - candida, tricomonas (se utilizeazã intravaginal tampoane îmbibate cu aloe First dupã toaleta intimã la interval de 2 ore);
-Zona Zoster - atenueazã durerea si eliminã pruritul;
-psoriazis, ihtiozã, vitiligo (trebuie însotit si de aplicatii cu Aloe Vera Gelly, consum intern Aloe Vera Gel, Nature Min, Forever Kids, antioxidanti - A-Beta-CarE, Forever Lycium Plus, regim alimentar adecvat, expunere la soare a zonei lezate);
-pulverizat în cavitatea nazalã: rinoree, rinitã cronicã (inclusiv alergicã), guturai, sinuzitã;
-în ureche - efecte antialgice calmând durerile provocate de curent, oreion, etc.
-înlãturã mãtreata, fortificã rãdãcina firului de pãr, regenereazã tegumentul pãros al capului;
-înlãturã senzatiile de prurit si inflamabile indiferent de cauzã (varicelã, rujeolã, rubeolã, inclusiv întepãturi de insecte).


Rezultate deosebit de bune s-au obtinut in:

1. arsuri - pulverizat pe zona afectata dispare durerea, nu se mai formeaza flictene, refacerea tisulara este mult mai rapida si nedureroasa;
2. leziuni tegumentare diverse: plagi zdrobite sau suprainfectate, contuzii, eruptii cutanate, escare;
3. inflamatiile mucoasei bucale (pulverizat in cavitatea bucala): stomatite, afte bucale si linguale, micoze bucale;
4. paradontopatii (unde se asociaza cu pasta de dinti si cura interna);
opreste evolutia faringitelor, laringitelor si amigdalitelor incipiente (pulverizat in cavitatea bucala si gargara);
5. ulceratii cronice, ulcere varicoase (in combinatie cu Aloe Propolis Creme);
6. micoze diverse (pitiriazis versicolor, ciuperci interdigitale);
7. vaginal - candida, tricomonas (se utilizeaza intravaginal tampoane imbibate cu aloe First dupa toaleta intima la interval de 2 ore);
8. Zona Zoster - atenueaza durerea si elimina pruritul;
9. psoriazis, ihtioza, vitiligo (trebuie insotit si de aplicatii cu Aloe Vera Gelly, consum intern Aloe Vera Gel, Nature Min, Forever Kids, antioxidanti - A-Beta-CarE, Forever Lycium Plus, regim alimentar adecvat, expunere la soare a zonei lezate);
10. pulverizat in cavitatea nazala: rinoree, rinita cronica (inclusiv alergica), guturai, sinuzita;
11. in ureche - efecte antialgice calmand durerile provocate de curent, oreion, etc.
12. inlatura matreata, fortifica radacina firului de par, regenereaza tegumentul paros al capului;
13. inlatura senzatiile de prurit si inflamabile indiferent de cauza (varicela, rujeola, rubeola, inclusiv intepaturi de insecte).

Este considerat a fi o mica trusa de prim ajutor care ar trebui sa fie prezenta in orice casa.

Dupa desigilarea flaconului se recomanda a fi tinut la rece.

December 20, 2010

FOREVER ARGI +

Forever Argi+ este un Supliment alimentar COMPLET. Produsul contine L-arginina – un aminoacid foarte benefic pentru starea generala de sanatate a organismului, supranumit si  “ molecula –miracol”.
L-arginina este un aminoacid foarte important. Aminoacizii sunt “caramizile” proteinelor, iar proteinele sunt materia din care sunt construite toate celulele vii. Cea mai mare parte din masa unui organism uman, dupa apa, o constituie proteinele. Un ficat sanatos poate sa produca aproximativ  80% din aminoacizii necesari organismului. Arginina este convertita, in organism, in oxid nitric, substanta care sprijina o buna circulatie a sangelui. Fluxul sanguin imbunatatit contribuie la o tensiune arteriala normala  si, in general, la sanatatea sistemului cardiovascular.
L-Arginina sprijina organismul in sinteza creatinei, o proteina foarte importanta care contribuie la formarea masei musculare. S-a descoperit chiar ca L-Arginina creste rezistenta si sprijina functia imunitara a organismului. Este totodata o componenta a colagenului, contribuie la crearea de noi celule osoase si este benefica pentru intarirea articulatiilor si a tesutului conjunctiv.

Corpurile noastre convertesc L-Arginina în Oxidul Nitric, o molecula care ajuta la relaxarea vaselor de sange şi ajuta la cresterea  fluxului sanguin. Astfel, un flux de sange sporit stimuleaza functii importante în corpul nostru:
  • regleaza tensiunea arteriala
  • regleaza starea de sanatate a sistemului cardiovascular
  • stimuleaza imunitatea
  • sprijina o buna digestie
  • amelioreaza abilitatile cognitive
  • creste musculatura
  • creste tesutul osos
  • regleaza functia sexuala masculina
  • regleaza metabolismul glucozei
  • sporeste productia de hormoni Anti-îmbătrânire
  • asigura un nivel ridicat de energie
Cu atât de multe beneficii pentru  sănătate, nu e de mirare ca L-Arginina este cu adevarat UN PRODUS REVOLUTIONAR!
Noul ARGI + oferă toate puterea  L-argininei,  alaturi de:
  • Rodie – bine-cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante puternice
  • Extract de vin rosu – pentru a ajuta la menţinerea nivelului colesterolului
  • Extract de struguri si extract de afine – pentru sanatatea sistemului cardiovascular si imunitar
Împreună, toate aceste ingrediente au creat o noua generatie de supliment – care susţine o sănătate mai bună a organismului pe parcursul intregii zile.Doar o masura de ARGI + amestecata cu apă de izvor sau cu băutura preferata din  Aloe ajuta la sporirea performantelor zilnice.
Arginina este un aminoacid esenţial, ce are un rol deosebit de important in diviziunea celulară, in cicatrizarea ranilor, în eliminarea amoniacului si a altor substante din organism, în producerea unor hormoni.  De asemenea,  arginina stopeaza dezvoltarea tumorilor, ajuta la  procesul de  detoxifiere a ficatului şi stimuleaza eliberarea unui hormon de creştere la nivelul glandei hipofize.
Arginina contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar, la eliminarea toxinelorcreste  fertilitatea masculina şi are efecte benefice în afecţiunile aparatului renal.
ARGININA este necesara in sinteza proteinelor, a colagenului, în creşterea şi dezvoltarea  masei musculare şi reducerea ţesutului adipos şi de asemenea în procesul de cicatrizare. În ciroze aportul de arginină are rezultate foarte bune.
Folosind arginina, organismul uman produce oxid nitric ( o substanţă ce ajuta in dilatarea vaselor sangvine) şi creatinină ( un nutrient cu rol în dezvoltarea şi buna funcţionare a muşchilor).
Arginina ajuta la formarea muschilor şi de aceea este folosit de culturişti si alti sportivi care  au nevoie sa isi dezvolte musculatura.
Arginina ajuta si la eliminarea kilogramelor în plus, în timpul somnului.
Adauga o sănătate optimă pentru dieta familiei tale cu puterea  L-argininei!
SUGESTII DE UTILIZARE
O masura de ARGI + ™ se amestecă cu 240 ml apa sau alta bautura preferata (nonalcoolica) si se va consuma o singura dată pe zi.

In cazul sarcinii, alaptarii sau de cate ori exista probleme de ordin medical se va consulta medicul inainte de utilizare!

December 19, 2010

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel sau “produsul –vedeta” al companiei Forever Living Products, este primul si cel mai vandut produs, un produs de o calitate exceptionala. Aloe Vera Gel este una dintre bauturile nutritive cele mai naturale pe care le puteti consuma.
Frunzele de aloe vera contin peste  75 de factori nutritivi si  peste 200 de compusi active.Dintre acestia ,20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine. Gelul de aloe vera contribuie la functionarea optima a sistemului digestiv si la echilibrarea metabolismului.
Aloe vera gel este primul produs care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe. Prezenta pulpei si a sucului autentifica Gelul de aloe vera ca fiind identic cu sucul ce se obtine direct din frunza. Aloe Vera Gel poate fi consumat zilnic, fie simplu, fie in amestec cu suc de fructe natural.

Efecte consumului de gel aloe vera:
 1. imunostimulator: da un urias impuls sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului in cazul diferitelor alergii, astm bronsic, boli imunitare, boli tumorale
 2. detoxifiant: ajuta la detoxifierea organismului, aceasta purificare ajungand pana la nivel celular. Datorita acestui fapt a fost denumit “detergentul tubului digestiv”;
regleaza metabolismul curatand si in acelasi timp alimentand organismul cu substante esentiale. Este foarte util in cazurile de osteoporoza, in probleme articulare, reumatice
 3. stimuleaza regenerarea tesuturilor, fiind foarte eficient in caz de afectiuni ale pielii, varice, hemoroizi, ulcer gastro-duodenal; probleme acute si cronice ale intestinului subtire si gros;regleaza ficatul si celelalte organe.
 4. imbunatateste starea fizica si psihica cu efecte majore in: depresie, stres, tulburari de somn, dezobisnuire de alcool, tutun si drog, perioada de convalescenta dupa boli, operati, nastere.
 5. pentru omul sanatos asigura o conditie fizico-psihica generala excelenta si fortifica organismul;antiinflamator, antibacterian, antiviral;grabeste epitelizarea;astringent, analgezic, antitusiv;germicid, fungistat, antihelmetic

Utilizare:
  1. tonic general: contribuie la armonizarea starii psihice si fizice generale;
reechilibreaza depresiile nervoase, astenia fizica si psihica
   2. in starile de imunodependenţa: stimuleaza capacitatea de regenerare proprie;
profilaxia imbolnavirilor;stari alergice, bronsite, astm
   3. diabet zaharat: scade glicemia, are efecte bune si in afectiunile cu care se asociaza;
arteroscleroza: scade nivelul colesterolului
   4. previne angina pectorala;hepatite si pancreatite cronice;infectii urinare;
imbunatatirea digestiei;constipatie;colite acute si cronice, ulcer gastro-duodenal si arsuri gastrice;boli dermatologice: psoriazis, eczeme, ulcer cataral, herpes, seboree, prurit;
varice, hemoroizi;osteopozoza, osteopatii, fracturi necomplicate, artrite.

Profilactic
Doua - trei cure anual cu durata de o luna de zile.
Pentru favorizarea procesului de detoxifiere este important ca in timpul curei cu gel sa se consume un minim 1,5 - 2 litri lichide pe zi (ceai, apa, supa, sucuri naturale, etc.).

Curativ
Cure de maxim 3 luni, doza putand ajunge pana la 100-150 ml/zi, in doua sau trei reprize, de obicei asociat cu alte produse FLP.

December 17, 2010

Ajuta-ti corpul sa faca fata STRESULUI de zi cu zi!

Principala sursă de energie a creierului este glucoza, care provine din alimentele bogate în carbohidraţi cum ar fi cerealele,pâinea şi pastele. Depozitele de energie ale creierului sunt foarte mici. Dacă vrem să păstrăm funcţionarea la maximum a creierului, trebuie să refacem în permanenţă rezervele de glucoză. Este important să nu ţinem dietă în timpul unor astfel de perioade şi să încercăm să mâncăm cât mai sănătos. Ideal ar fi ca organismul să fie pregătit cu câteva luni înainte pentru un efort intelectual intens. Iată ce poţi face:

1. Consumul unei cantitati considerabile de fructe si legume proaspete pentru un randament bun.Organismul poate extrage mai usor din ele glucoza necesara creierului. Daca nu reusesti sa ajungi la cele 5 portii de legume si fructe recomandate pe zi, iti poti suplimenta dieta cu Forever  Nature’s 18. Doar 4 talbete pe zi furnizeaza necesarul de antioxidanti echivalenta cu  cantitatea de antioxidanti pe care organismul o poate  lua din cele 5 portii recomandate de fructe si legume.



 Cod produs: 271


2. Nu toate grasimile sunt rele! Corpul are nevoie de acizi grasi, deoarece creierul este alcatuit in proportie de 60% din grasimi. Celulele nervoase sunt acoperite de un invelis  numit  mielina, care ajuta la  transmiterea rapida a mesajelor. Acizii garsi Omega 3 sunt esentiali pentru functionarea optima a creierului. Lipsa acizilor Omega 3 poate duce la depresie, memorie deficitara, slaba capacitate de concentrare si invatare.Forever Living Products ne pune la dispozitie un supliment alimentar de calitate superioara, numit Forever Arctic-Sea Omega 3. Produsul combina acizii grasi Omega 3 cu acizii Omega 9. Cercetatorii au dovedit ca acizii grasi din Omega 3 din peste induc buna dispozitie, iar la personele normale mareste eficienta cerebrala pana la varste inaintate. 


Cod produs: 039


 3. Toate functiile cerebrale sunt procese bio-chimice. Celulele creierului comunica intre ele si cu restul organismului, trimitand mesaje catre neurotransmitatori. Acestia sunt alcatuiti din aminoacizii aflati in proteinele pe care le consumam. Aceste proteine le procuram din oua, carne, peste, nuci, produse lactate, etc.Dar in perioada cand creierul este supus unui efort mai ridicat, este indicat sa se administreze tablete de Forever Gin-Chia. Semintale de gin-chia contin 19-25% proteine, fata de cele de grau(14%), de porumb(14%), orez (8,5%),ovaz (15,3%) sau de orz (9,2%).Totodata s-a demonstrate ca chia aurie ( salvia columbariae) are efecte benefice asupra creierului, nervilor si sistemului endocrin, ameliorand puterea de concentrare in cazul persoanelor surmenate
Planta este bogata in principii active care ajuta la relaxarea organismului dupa perioade prelungite de stres, iar ginsengul (a carui proprietati sunt deja cunoscute de multa lume – un tonic general al organismului), are actiune benefica asupra memoriei, luptand impotriva epuizarii fizice si intelectuale.
 
Cod produs: 047



4. Se spune despre creier ca are o greutate echivalenta cu de 2 ori masa noastra corporala si ca el consuma 20% din resursele organismului nostru. Din acest motiv este cunoscut ca in perioada pregatitoare examenelor, aportul de substante nutritive sa fie crescut, iar aceasta o putem realize prin consumul de ceai Aloe Blossom Herbal Tea , un ceai revitalizant , fara cofeina, cu un gust minunat si o aroma bogata. Se stie ca toti copii care obisnuiesc sa bea multa  apa reusesc sa se concentreze mult mai usor, sa primeasca informatii si sa faca in minte exercitii de calcul, dar totodata sunt mai putin dispusi la dureri de cap.
  
Cod produs:200



5. Ginkgo Biloba este cea mai puternica dintre plantele memoriei. Aceasta creste cantitatea de sange pompata in creier, dilate vasele si mareste rezerva de oxigen. Sunt necesare cateva saptamani de consum pentru a se vedea rezultatele dorite. Planta ne apara si de efectele negative ale radicalilor liberi care afecteaza celulele nervoase. Forever Ginkgo Plus este  imbogatit cu ingrediente vegetale cu efect tonic care actioneaza sinergic cu  binefacerile oferite de ginkgo.


Cod produs :073



Cu  un asemenea ajutor din partea produselor Forever Living, corpul nostrum v-a reusi sa faca fata cu brio perioadelor stresante , si de ce nu, un ajutor de nadejde  in perioadele dinaintea examenelor.
          
                              Sanatate cu aloe vera va doresc!!